Slavíme a máme pro vás dárek!

Dnes v redakci slavíme významné výročí: dnes je tomu přesně jeden rok, kdy jsme se rozhodli vydávat český časopis o Apple. Oslavte to společně s námi.

Přesně před rokem padlo rozhodnutí, že by si Česká (a také Slovenská) komunita uživatelů Apple produktů zasloužila mít svůj samostatný tištěný časopis a rozhodli jsme se za pomoci spřátelených Apple webů vytvořit to, co znáte pod názvem SuperApple Magazín. A vidíte – za necelé tři týdny vyjde již jeho šesté číslo, čímž zakončíme kompletní první ročník.

A protože při oslavách bývá dobrým zvykem dávat dárky, máme pro vás rovnou dva:

  1. snížili jsme cenu elektronické verze časopisu na portále Publero na naprosté minimum, což dělá rovných 59 % u aktuálních čísel a u těch starých ještě o něco více,
  2. snížili jsme cenu i tištěné verze časopisu: aktuální číslo tak zakoupíte na našem webshopu o 26 % levněji a starší čísla o 43 % levněji. Samozřejmě při zachování poštovného zdarma, které nabízíme na všechny naše časopisy.

Můžete si tak před prázdninami doplnit svou knihovničku o čísla, která ještě nemáte anebo si zakoupit své první číslo našeho časopisu. A protože slavíme pouze dnes, tak rozhodně neváhejte, akce se nebude pěkně dlouho opakovat, další výročí hned tak nebude :)

Poznámky: sleva platí při zakoupení na webovém portále Publero.com, nikoli při zakoupení přímo z aplikace Publero pro iPad. Objednávky tištěné verze provedené na webshopu budou vyřizovány v průběhu pondělí.