Videa ze SuperApple.cz také jako nový podcast v iTunes

Videa ze SuperApple.cz i SuperApple Magazínu můžete pohodlně odebírat v novém podcastu přímo do svých iTunes, Apple TV nebo iOS zařízení.

Pamětníci si jistě vzpomenou na původní SuperApple Podcast, který se v iTunes Store (tehdy ještě americkém) objevil v létě roku 2009 a do poloviny loňského roku okupoval první příčky v iTunes. V té době těsně před spuštěním českého iTunes Store byl uzamčen z důvodu porušení podmínek (vydávali jsme český podcast na americkém iTunes Storu, což vadilo mnoha americkým uživatelům) a přišli jsme tak o možnost přidávat do něj nový obsah a podcast tak v iTunes spíše překážel.

Celou dobu jsme se snažili s Applem jednat o jeho znovuotevření, při čemž jsme byli úspěšní až nyní a k tomu ještě částečně. Jak jsme se dozvěděli, jakmile je podcast zamknutý Applem, nelze je odemknout a jedinou možností je dotyčný podcast z iTunes odstranit a vytvořit podcast nový. Je to velmi bolestné řešení problému, avšak je jediné funkční.

Proto tedy vzniká nový podcast SuperApple.cz. Pokud jste odebírali ten původní, můžete si jej z iTunes odstranit, již v něm nic nového nenajdete. Zato nový podcast začněte určitě odebírat, bude to stát za to.

Podcast SuperApple.cz najete přímo v iTunes na tomto odkazu.

Nač se můžete těšit? Na obnovení dříve populárních Apple novinek (odkaz pro nepamětníky), nové série rad a návodů, videotestů, reportáže i zajímavá zákulisní videa. To vše na jednom místě pěkně pohodlně.

Tip závěrem: pokud nepoužíváte iTunes, můžete odebírat podcast prostřednictvím obyčejné RSS čtečky přes tento přímý odkaz.

3 komentáře: „Videa ze SuperApple.cz také jako nový podcast v iTunes

  • avatar
    22. 05. 2012 (14:37)
    Trvalý odkaz

    nie je zle ale napr pri recenzii na iLuv Vibro 2 mi asi na 10 sekund vypadol zvuk a neskor na 5 sekund bol cierny obraz…

      • avatar
        22. 05. 2012 (18:05)
        Trvalý odkaz

         Rado sa stalo ;) ale celkovo dobry napad. snad pribudne viac recenzii. Mozno pre nie moc skusenych uzivatelov by bodlo ukaz aj napriklad konfiguracne rozhranie, a trosku odprezentovat produkt podobne ako tento iLuv, lebo toto aspon mne osobne trosku chybalo v tych odbalovacich pornach ;) Ja osobne to viem, ale poprve tiez sa rad pozriem, a po druhe sa vravi lepsie ako 1000 krat pocut(citat) je raz vidiet ;)

Komentáře nejsou povoleny.