Elder Scrolls Online bude i pro Macy

Vývojářské studio Besthesda Softworks oznámilo novou online hru The Elder Scrolls Online (TESO). Fantasy MMO na níž spolupracuje ZEniMax Online Studios.

Co je však nejzajímavější, že hra která propojí všechny dosud vydané hry a jejich vybudované zázemí v jeden svět, se současně vyvíjí jak pro PC tak i pro Macintosh.


První oficiální screenshot ze hry

„Velmi usilovně pracujeme na vytvoření online hry, která hráčům umožní zažít nové dobrodružství online ve světě Elder Scrolls s přáteli po němž tak volali,“ říká nadšeně Matt Frior, ředitel herního vývoje TESO. „Těšíme se na velké odhalení projektu, jež vyvíjíme po několik let. Věříme, že stvoříme jedno z nejlepších MMO na světě – to vše díky dědictví světa Elder Scrolls.“

Doposud poslední počin Besthesdy, The Elder Scrolls V: Skyrim, je jedním z nejlépe hodnocených a mnoho ocenění získaných herních počinů poslední doby. Skyrimu se prodalo přes 10 milionů kopií a hra byla nejrychleji prodávaným titulem v historii herní platformy Steam.

Zdroj: Inside Mac Games

Jeden myslel na “Elder Scrolls Online bude i pro Macy

  • avatar
    09. 05. 2012 (04:40)
    Trvalý odkaz

    Tak teď už by to chtělo jen dostatečně výkonný Mac za rozumnou cenu a pařbě na Macu nic nebrání :-) Mám však obavu, že na svém Mac mini si toho moc nezahraji, iMac nechci, protože mám své kvalitní monitory a Mac Pro je poněkud mimo mé finanční možnosti… Ideální by byl iMac bez monitoru a o cenu toho monitoru levnější.

Komentáře nejsou povoleny.