iPhone mirroring: obraz z iPhonu bezdrátově na televizi

Pokud máte k televizi připoje multimediální přehrávač Apple TV 2, můžete jej použít také pro zobrazování obrazu ze svého iOS zařízení.

Technologie, která se o toto vzdálené zobrazení stará, se jmenuje AirPlay Mirroring a abyste jej mohli použít, musíte mimo již zmíněné Apple TV 2 vlastnit také iPad druhé generace nebo mobilní telefon iPhone 4S s operačním systémem iOS 5.

Pokud máte správné vybavení, můžete velmi snadno na obrazovku připojené televize přesměrovat celý obsah obrazovky telefonu nebo tabletu. Aplikace, které nejsou pro AirPlay Mirroring uzpůsobeny poběží současně jak na obrazovce telefonu, tak i na televizoru. Ovšem ty upravené, což jsou především hry, zobrazují jiný obraz na televizi a jiný na samotném displeji. Takže zatímco závodní dráhu vidíte na obrazovce televizoru, na displeji mobilního zařízení máte zobrazeny ovládací prvky.

V praxi si možnosti prohlédněte na následujícím videu, které pro vás připravil jeden z našich čtenářů, Matěj Paschek.

[HTML1]

8 komentářů: „iPhone mirroring: obraz z iPhonu bezdrátově na televizi

  • avatar
    02. 02. 2012 (09:46)
    Trvalý odkaz

    Používal jsem to a jako wifi router jsem měl airport express a jakmile jsem spustil airplay tak. Mi router padnul. Nevíte někdo co stím?

  • avatar
    02. 02. 2012 (15:29)
    Trvalý odkaz

    Ja mam airport extreme router a taky se mi real racing 2 trochu seka… V podstate je to nehratelny, oproti iphonu, si myslim. Vcera jsem vse udatoval firmware a zadne zlepseni. Doufam, ze v iphone 5 bude rychlejsi verze wifi a v kombinaci s dalsi verzi airport extreme by to uz mohlo bejt ok :-)

    • avatar
      10. 02. 2012 (22:23)
      Trvalý odkaz

      tam nie je ziaden problem v iPhone. opozdenie v zasade robi kazdy bezne dotupny WiFi router pre domacnosti. Po po pripojeni ATV na kabel sa to dost zlepsi, ale naozaj hratelne to nie je snad na ziadnom routeri.

Komentáře nejsou povoleny.