Vánoční soutěž: udělejte si radost a vyhrajte dárek

Pravidelně vám vždy před vánoci přinášíme soutěž s velmi netradičními vánočními pravidly. Máme ji pro vás i letos.

Jsou vánoce, doba, kdy k sobě mají lidé o něco blíž, než ve zbývající části roku. A je to také doba, kdy na SuperApple.cz máme speciální vánoční soutěž – tentokrát již ve čtvrtém ročníku. Nečekejte žádné klikací formuláře, odpovědi na otázky či sbírání jakýchkoli údajů. Ne, naše vánoční soutěž je trochu jiná: přesně taková, jak se na předvánoční atmosféru sluší.

Pravidla této soutěže jsou jednoduchá a zaručují vám dobrý pocit i v případě, že právě nevyhrajete :)

Pravidla Vánoční soutěže SuperApple.cz

  • přispějete částkou alespoň 100 korun na vámi vybranou dobrovolnou činnost (fond, nadace, neziskovka, dětský domov, nemocnice, apod.). I když přispíváte pravidelně, udělejte ještě jeden dobrý skutek a přispějte speciálně i někomu jinému,
  • pošlete na email vanoce@superveci.cz info kolik a kam jste přispěli, do předmětu zadejte SOUTEZ,
  • přesně na Štědrý den dopoledne se zde na SuperApple.cz dozvíte, kolik jsme celkem přispěli dobrým věcem a navíc můžete sledovat v přímém přenosu losování výherce.

Tak co vy na to? V každém případě dobrý pocit zaručen, vždyť kdy jindy pomoci dobré věci, když ne teď, na Vánoce. Bude zajímavé sledovat, zda vyvážíme cenu výher poskytnutými dary. V předchozích letech se nám to vždy povedlo.

A o co budeme tento rok soutěžit? Máme pro vás připraveny tyto ceny:

Pevný disk WD My Passport Studio 1 TB

Přenosný externí pevný disk s rychlým FireWire 800 rozhraním má velikost 2,5 palce a kapacitu 1 TB. Při připojení prostřednictvím portu FireWire 800 dokáže poskytovat data rychleji, než pevné disky vestavěné ve většině současných Apple notebooků a bez problémů tak může sloužit i po uložení a střih videa ve vysokém rozlišení. A kapacita jednoho terabajtu také není k zahození.

Produkt do soutěže věnovala společnost WD – Western Digital, výrobce pevných disků.

USB reproduktory uFi UCube

Designové reproduktory, které jsou připojeny prostřednictvím USB portu k počítači a hrají opravdu velmi dobře – a to tak, že jim to vzhledem k jejich rozměrům nebudete věřit. A navíc budou na stole vedle vašeho Maca vypadat moc pěkně.

Produkt do soutěže věnovala společnost INTER AUDIO, prodejce audio techniky.

Stříbrný tablet Boogie Board 8,5″

LCD tablet Boogie Board je stejně dobrý poznámkový blok, jako praktický skicář. Je tenký, odolný a na baterii vydrží celé desetiletí. Displeje využívající technologie Reflex nejsou klasickým elektronickým papírem, přestože mají podobné vlastnosti. Jde o speciální druh LCD, který je tvořen cholesterolovými tekutými krystaly. Ty dokáží reagovat na tlak a dle jeho síly mění svou orientaci a tím umožňují prostup světla skrz vrstvu displeje až k reflexní vrstvě pod ním a návratu světla zpět do vašich očích.

[HTML1]

Produkt do soutěže věnovala společnost Satomar, dovozce tabletů Boogie Board pro ČR i SR.

 

6 komentářů: „Vánoční soutěž: udělejte si radost a vyhrajte dárek

  • avatar
    14. 12. 2011 (08:47)
    Trvalý odkaz

    Ak správne chápem, tak ja si môžem vybrať hocijakú dobročinnú organizáciu a tam prispieť? Je to iba na mne? Nemáte nejaké odporúčanie že kam by som mohol prispieť?

    • avatar
      14. 12. 2011 (08:49)
      Trvalý odkaz

      Ano, přesně tak – jistě přijdete na organizaci nebo činnost, kde váš příspěvěk nečemu nebo někomu pomůže a/nebo udělá radost…

  • avatar
    14. 12. 2011 (09:41)
    Trvalý odkaz

    Tahle „soutěž“ je prostě dokonalá! Fakt se mi to líbí, dobrý nápad.

  • avatar
    14. 12. 2011 (09:41)
    Trvalý odkaz

    Tahle „soutěž“ je prostě dokonalá! Fakt se mi to líbí, dobrý nápad.

    • avatar
      16. 12. 2011 (09:51)
      Trvalý odkaz

      Souhlasím všemi 10-ti, zrovna včera jsem zasílal DMS a přemýšlel jsem nad tím, kolik lidí asi takto přispívá. Perfektní soutěž.

  • avatar
    18. 12. 2011 (09:25)
    Trvalý odkaz

    Palec nahoru pro tuto soutěž.. Rád se zúčastním a tu výhru snad ani nechci :D

Komentáře nejsou povoleny.