Infinity Blade II přichází i na iPad

 Je jen málo her, které jde nazvat kultovními. Na Xboxu 360 je to bezesporu série Halo, na PlayStation 3 pak Gran Turismo. Do stejné skupiny na iPadu patří Infinity Blade.

Infinity Blade ve své první verzi určené pro iPad bylo nejrychleji se prodávající aplikací v historii, když si ji stáhlo 1,6 milionu uživatelů v pohých čtyřech dnech. Proto se očekávalo, kdy Chair Entertainment přijde s druhou verzí. A dočkali jsme se: Infinity Blade 2 je již v App Store.

A stejně jako v případě prvního dílů ždímá dvojka z hardwarových možností iPadu maximum. Je optimalizovaná především pro nový iPad 2 s jeho Apple A5 procesorem, který nenechá ani na chvíli vydechnout. Grafické efekty jsou dechberoucí a jen těžko budete chtít uvěřit, že skutečně hrajete „jen“ na mobilním zařízení.

[HTML1]

[HTML2]

Dvojka přináší čtyřicet nových lokací a mnoho nových zbraní a dalších herních prvků. Hru lze hrát také na originálním iPadu, iPhonu 3GS, iPhonu 4 nebo posledních dvou generacích iPodu touch, ale maximální grafické orgie však uvidíte pouze na iPadu 2 nebo iPhonu 4S. Jedině na nich si užijete tu úžasnou hru světel a stínů, za kterou by se nemusela stydět lecjaká plnokrevná herní konzole.

Infinity Blade II je k dispozici v App Store již nyní za přijatelnou cenu 5,49 Eur.