Vyberte si ideální lyže iPhonem nebo iPadem

Aplikace slouží jako pomocník pro výběr sjezdových lyží. Přináší bezmála 80 modelů lyží 13 značek pro sezónu 2011/2012 dostupných na českém trhu. Každá z lyží prošla náročným testováním, na kterém se podíleli profesionální závodníci, lyžařští instruktoři i veřejnost.

Vítězem testu není jedna konkrétní lyže. Aplikace umožňuje po zadání kritérií vyhledat optimální lyži pro každého. Na výběr jsou lyže ve čtyřech kategoriích (slalom, obří slalom, univerzální a dámské) a pro vyhledání optimálního vybavení můžete zadat také cenové rozmezí, svoji hmotnost a svoje lyžařské schopnosti.

U každých lyží je k dispozici vedle názvu ještě doporučená cena pro český trh (za set včetně vázání), kategorie, hmotnostní index, pro jakou úroveň lyžaře je vhodná, textová charakteristika výrobce a především názor testérů. U každé lyže je dostupná také fotografie, kterou lze klepnutím zvětšit na celý displej telefonu.

Aplikace obsahuje názornou nápovědu a vysvětlení jednotlivých symbolů. Nalezené lyže lze uložit klepnutím na hvězdičku mezi oblíbené. Pokud má uživatel v telefonu nastavený jako jazyk češtinu nebo slovenštinu, zobrazí se aplikace kompletně v českém jazyce. Ve všech ostatních jazycích je zobrazena angličtina (s výjimkou nápovědy a textové charakteristiky výrobce a testéra, která je vždy v češtině, nicméně na kompletním překladu do angličtiny a dalších vylepšeních se intenzivně pracuje).

Všechna data jsou uložená přímo v aplikaci, proto není pro její používání nutné připojení k internetu. Více informací o testu a dalších ročnících je k dispozici na www.ceskyskitest.cz.

Aplikace: Český lyžařský test 2011

Vyvinul: NewsLab, s. r. o. & Outdoor Development, s. r. o.
Verze iOS: 4.2 a vyšší
Cena: 2,39 Eur

5 komentářů: „Vyberte si ideální lyže iPhonem nebo iPadem

  • avatar
    28. 11. 2011 (11:41)
    Trvalý odkaz

    Jedine slalomky, ale radius 14,8 cm je fakt malo…

  • avatar
    29. 11. 2011 (20:22)
    Trvalý odkaz

    ??? preco preboha.. by som mal za aplikaciu.. ktora sa mi snazi nieco predat (lyze) mal platit??   to je ako keby som platil vstupne do predajne potravin

    • avatar
      29. 11. 2011 (20:24)
      Trvalý odkaz

      treba proto ze i dobra rada ma svoji hodnotu? nebo vy pracujete jen proto ze vas to bavi a nic za to nechcete?

      • avatar
        13. 12. 2011 (01:20)
        Trvalý odkaz

        Asi narazka na to ze by bylo dobre aby aplikace byla placena az z marze obchodnika nebo reklamou takto si clovek radsi vygooglí co je a neni dobre pripadne zajde do nekolika prodejen si zbozi osahat…

  • avatar
    10. 12. 2011 (17:28)
    Trvalý odkaz

    Aplikaci jsem si koupil, zadal jsem 100kg začátečník. A bohužel mi aplikace řekla, že pro mě lyže nemá.. takže vyhozené peníze. Pro mne.

Komentáře nejsou povoleny.