Podívejte se, o kolik je nový iPhone 4S rychlejší

Ve vybraných zemích se již nový mobilní telefon iPhone 4S již prodává a společně se začínají objevovat první reálná srovnání se staršími modely.

Velmi zajímavé je pro mnohé uživatele srovnání především se svým předchůdcem, iPhonem 4. Je zajímavé především z toho důvodu, že nenajdete příliš majitelů čtyřky, kteří by měli pocit, že je jejich telefon pomalý a nevidí tak žádný důvod k výměně jejich telefonu za nový model. Jak se však ukazuje, i velmi rychlý systém na iPhonu 4 může být ještě rychlejší. Aplikace se spouští rychleji, hry mohou být o poznání kvalitnější. Ale nevíce nárůst rychlosti poznáte právě na webovém prohlížeči, který těží nejen z vyšší rychlosti procesoru, ale i z přítomnost dvou jader. A zvláště u kompikovaných webových stránek je rozdíl více než patrný.

[HTML1]

Ale i přesto si nemyslím, že by byli všichni majitelé čtverky nuceni k její výměně – tedy samozřejmě v případě, že nechtějí kvalitnější záznam videa nebo nemají problém se ztrátou signálu. Ale i tak je dobré vidět, že Apple svou dlouhodobou strategii x2 („krát dvě“, tedy dvoujnásobný výkon v nové generaci) neustále zachovává.

Jeden myslel na “Podívejte se, o kolik je nový iPhone 4S rychlejší

  • avatar
    17. 10. 2011 (11:05)
    Trvalý odkaz

    Mně přijde vtipný, jak iP4s má na videu jednu čárku signálu.. čekal jsem jisté vylepšení, co se antény týče :D

Komentáře nejsou povoleny.