iOS 5 beta 5 uvolněna vývojářům

Apple uvolnil vývojářům další betaverzi připravovaného operačního systému iOS 5.

Aktualizace je dostupná registrovaným vývojářům jak prostřednictvím vývojářského portálu Applu, tak i jako on-line nainstalovatelný balík stažitelný přímo z vašeho iOS zařízení (velikost 128 MB). Tu najdete v případě, že již používáte verzi iOS 5 beta 4, klasicky v Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.

Pokud všechny podmínky splňujete a přesto zde aktualizaci nevidíte, je třeba dle Apple provést kompletní smazání obsahu vašeho zařízení (prostřednictvím volby Smazat nastavení i data). Po provedení této procedury bude aktualizace dostupná a po její instalaci provedete obnovu smazaného přístroje z iCloud zálohy, kterou jistě používáte. Nový iOS 5 beta 5 se zaměřuje především na zlepšení výkonu a stability a nepřidává žádné výrazné nové funkce.

[HTML1]

Současně s touto aktulizací vydal Apple také Xcode 4.2 Developer Preview 5, iTunes 10.5 Beta 5 a Apple TV Software Beta 4.

2 komentáře: „iOS 5 beta 5 uvolněna vývojářům

  • avatar
    08. 08. 2011 (07:12)
    Trvalý odkaz

    Upgradoval jsem IP4 na Beta 5 a musím říct, že to neskutečně žere baterku. V noci ve dvě hodiny jsem to měl na 100% a ráno v 9 už jen 60%. Nemusím říkat, že jsem s telefonem vůbec nemanipuloval. Má někdo podobné zkušenosti, případně rady, jak to zlepšit?

Komentáře nejsou povoleny.