Pouzdro WD Nomad chrání externí disky My Passport

Společnost WD představila zajímavé robustní pouzdro WD Nomad, které ochrání na cestách pevné disky z řady My Passport.Odolné pouzdro je navrženo tak, aby chránilo přenosné pevné disky řady My Passport před pádem z výšky až 2 metry, před vlhkostí a politím a dalšími maléry, které se přihodí při aktivním cestovatelském životě, který prožívají fotografové, dobrodruzi a všichni další bojovníci na cestách.

Robustní pouzdro WD Nomad se vyznačuje skořepinou z polykarbonátu a vnitřní výplní z elastomeru, který pohlcuje nárazy. Pouzdro dokonce odpovídá přísným armádním normám (MIL-STD-810G) na odolnost. Spolehlivý uzávěr a silikonové těsnění nedá šanci špíně, prachu a vlhkosti.

Robustní pouzdro WD Nomad je ideální pro cestovatele, podnikatele na cestách, fotografy a všechny ostatní, kteří pracovně či soukromě nosí své digitální vybavení při sobě. Jedinečný a funkční design zahrnuje i vstup pro kabel USB připojení, takže k disku je možné se připojit i v případě, kdy je uschován v pouzdře. Navíc vnější jednolité poutko dovoluje uživateli připnout karabinu, kabel či silonové očko pro ještě pohodlnější používání.

Nové pouzdro WD Nomad je kompatibilní s disky řady My Passport včetně My Passport Essential, My Passport Essential SE, My Passport Elite, My Passport for Mac, a My Passport SE for Mac.

Pouzdro WD Nomad je k dostání ve vybraných prodejnách prostřednictvím distributorů a prodejců produktů WD. Doporučená cena je 23 EUR.

Zdroj: Tisková zpráva