Tři bezplatné iOS aplikace od Philipsu

Philips uvádí tři nové aplikace pro iPod/iPad/iPhone, určené jak pro použití nejrůznějších aplikací produktů Apple, tak i při využití audio-video systémů Philips. Všechny aplikace jsou dostupné na iTunes zcela zdarma a jsou plně kompatibilní s Apple iPod Touch, Apple iPad a iPad 2 i Apple iPhone.

BatterySense

Aplikace BaterySense vám umožní maximalizovat výdrž svého jablečného mazlíčka mezi dvěma nabitími. BatterySense ukazuje, které funkce iPhonu, iPodu Touch či iPadu a jak dlouho můžete používat v závislosti na aktuálním stavu nabití baterie. Navrhuje také způsoby, jak prodloužit výdrž baterie podle délky doby, po kterou ji chcete používat. BatterySense poskytuje detailní informace o čase zbývajícím do vybití baterie při různých způsobech použití iPodu/iPadu/iPhonu.

Aplikace vám poskytne, v závislosti na příslušném produktu Apple, informaci o zbývajícím čase pro hovor, telefonování po internetu, čtení elektronických knih, přehrávání audia nebo videa, hraní her nebo pohotovostní režim. BatterySense vás bude informovat také o čase zbývajícím do plného nabití baterie, což se může obzvlášť hodit, když někam spěcháte, nebo když zařízení používáte zapojené do nabíječky.

Aplikace: BatterySense

Autor: Philips Consumer Lifestyle, B. V.
Web: philips.com
Cena: zdarma

MyRemote

Philips MyRemote promění váš iPod Touch, iPad nebo iPhone ve výkonný dálkový ovladač, se kterým pohodlně budete ovládat všechny síťové audio-video systémy Philips ve své domácnosti. Aplikace AV Remote automaticky detekuje všechny Blu-ray přehrávače Philips, systémy domácího kina nebo audio systémy Streamium v jedné Wi-Fi síti a poskytne vám nad nimi plnou a okamžitou kontrolu z kteréhokoli místa u vás doma.

[HTML1]

Je-li v domácí síti zapojeno více audio-video systémů Philips, umožní vám MyRemote ovládat každý z nich nezávisle a přepínat z jednoho systému na druhý bez přerušení přehrávání. Aplikace rovněž automaticky detekuje všechny aktuálně dostupné vlastnosti a umožní vám plnou kontrolu i takových prvků, jako je vyhledávání internetových rádií nebo přístup k jednotlivým multimediálním souborům uloženým v jednotlivých zařízeních.

Aplikace: Philips MyRemote

Autor: Philips Consumer Lifestyle, B. V.
Web: philips.com
Cena: zdarma

Fidelio 2.0

Aplikace Philips Fidelio 2.0 přináší sadu skvělých nových vychytávek pro dokovací reproduktory Philips Fidelio včetně ovládání přehrávání, světových internetových rádií, multifunkčního budíku a jedinečného systému upozornění spjatých se stavem počasí. S novou aplikací Fidelio 2.0 budete moci snadno procházet a přehrávat každou hudební sbírku uloženou na iPodu Touch, iPadu nebo iPodu, okamžitě sdílet poslouchané skladby s přáteli na Facebooku nebo Twitteru nebo ovládat akustická nastavení reproduktorů. V režimu rádia přináší aplikace Fidelio 2.0 přístup k více než 7000 rozhlasových stanic z celého světa a umožňí vám procházet stanice podle žánru, umístění nebo jejich názvu.

Aplikace Fidelio 2.0 vám dokonce dovolí vyhledávat informace o skladbě právě vysílané na zvolené stanici. V režimu hodin nabízí Fidelio řadu přizpůsobitelných hudebních budíků a zpřístupňuje nejnovější informace o počasí. Oznamovací funkce Activity vás dokonce upozorní, když nastanou klimatické podmínky vhodné pro vaši oblíbenou outdoorovou aktivitu. A konečně v režimu baterie vám Fidelio 2.0 pomůže sledovat, kolik času zbývá do vybití baterie dokovacího reproduktoru.

Aplikace: Fidelio

Autor: Philips Consumer Lifestyle, B. V.
Web: philips.com
Cena: zdarma