Artbanka CZ 01: multimediální iPad průvodce výstavou umění

CZ 01 je multimediální průvodce po výstavě Artbanka kick off, pořádané ve dnech 30. 3. až 22. 4. 2011 v galerii Dvorak Sec Contemporary v Praze.

V rámci aplikace Artbanka CZ 01 uživatelé získají kompletní virtuální prohlídku galerie (průchozí 360° panoramata) včetně podrobností o všech vystavených obrazech a objektech, informace o projektu Artbanka, seznam děl a další zajímavé informace pro milovníky umění. Prostřednictvím iPadu může veřejnost snadno navštívit expozici kdykoliv – 24 hodin denně – a není omezena trváním výstavy v galerii Dvorak Sec Contemporary.

Projekt Artbanka je jedinečný neziskový projekt v oblasti vizuálního umění, který pomáhá mladým umělcům v odstartování kariéry, organizuje jejich prezentaci v mezinárodním srovnání, zajišťuje odborné posouzení jejich tvorby a dlouhodobě monitoruje díla, která na české scéně vznikají.

Princip fungování Artbanky je založen na plošné, systematické a přímé podpoře mladých umělců nákupem jejich děl za přiměřenou cenu a následným pronájmem těchto děl do veřejné i privátní sféry. Jedná se o neziskovou organizaci, jejíž celkový výnos je použit výlučně do fondů na další podporu mladých umělců.

Aplikace: Artbanka CZ 01

Autor: OPTIO CZ s.r.o.
Verze iOS: 3.0 nebo vyšší
Cena: zdarma