Vyhrajte v soutěži s Touch Art knihu iWoz nebo myš Magic Mouse

V souvislosti s uvedením nové verze aplikace Alcohol Tester pro iPhone a ve spolupráci se SuperApple.cz jsme pro vás připravili soutěž o 3 knížky iWoz a 10 kódů pro bezplatné stažení hry Airport One pro iPad.

Pravidla jsou jednoduchá, pošlete mail na adresu roman@touchart.cz. Do předmětu zprávy napište „superapple.cz„. Ze všech mailů vylosujeme 10 šťastlivců, kteří získají promo kód ke hře Airport One. První 3 místa navíc získávají knížku iWoz, která popisuje život spoluzakladatele společnosti Apple, Stephena Wozniaka.

Pro naše zákazníky jsme připravili speciální bonus! Ti, kteří do mailu přiloží fotografii svého zařízení v provozu s některou naší aplikací (Alcohol Tester, Airport One), budou zařazení do speciální kategorie, kde je možné vyhrát Magic Mouse a knihu iWoz k tomu.

Alcohol Tester

Alcohol Tester je jedinečná aplikace, která velmi rychle vyhodnotí vaši hladinu alkoholu v krvi. K dispozici máte rychlý a podrobný test, který v přehledných grafech zachycuje celý průběh pití. Díky „profilům“ můžete testovat více osob současně. Všechna data zůstávají uložena i po ukončení aplikace. Vše v českém jazyce.

Rychlý test neobsahuje žádné časové informace. Zadáte pouze vaši hmotnost, pohlaví a množství konzumovaného alkoholu a aplikace vám zobrazí předpokládané promile alkoholu v krvi. Podrobný test je díky časovému upřesnění a grafickému zobrazení mnohem přesnější a zobrazuje průběh hladiny alkoholu v krvi po celou dobu jeho konzumace. Aplikace je k dispozici v těchto jazycích: angličtina, čeština, francouzština, němčina, polština, ruština a slovenština.

Airport One

Airport One je další z řady „line drawing“ her. Oproti konkurenci však přináší nové a neotřelé nápady, které tento žánr posouvají do úplně jiných rozměrů.

Základním stavebním kamenem je mód kariéra se 4 mapami. Jak hráč postupuje hrou, postupně se odemykají další herní módy arcade a survival. Hra obsahuje jak lokální, tak globální skóre, což hráče motivuje nejen překonávat své přátele, ale i další hráče napříč celým světem.

Herní principy jsou v Airport One trochu odlišné. Letadla nejen přistávají, ale mohou i prolétat z jedné části obrazovky na druhou nebo rovnou vzlétají z hlavního letiště. Kromě 16 typů letounů se setkáte i s helikoptérami. Atmosféru podkresluje 11 „šílených“ skladeb a úžasná 3D grafika.

Hru zpestřují různé objekty, které více či méně ovlivňují hru samotnou. Můžete zde potkat jak horkovzdušný balón nebo vzducholoď, tak i vlak nebo zaoceánský parník. Všechny tyto události dělají hru originální a zábavnou. Airport One rozhodně není hra, která by vás jen tak přestala bavit. Čeká vás úžasná 3D grafika, 4 plné 3D mapy, módy kariéra, arkáda a přežití, 16 reálných 3D letadel a 3 vrtulníky, lokální a globální skóre, 11 šílených songů.

Pokud používáte iOS 4.3, může se hra neočekávaně ukončit. O chybě autoři ví a nyní pouze čekají, až Apple uvolní update na App Store.

Touch Art je mladé vývojové studio pocházející z České republiky. Náš tým se skládá převážně ze studentů, ať internistů, tak externistů. První aplikace, kterou jsme uvedli koncem roku 2009, byl Alcohol Tester pro iPhone. Tato aplikace byla na domácím trhu velmi úspěšná a postupně se dostala na první místo v prodejnosti. Druhým projektem uvedeným v dubnu 2010 je hra Airport One pro iPad. Dále se zabýváme vývojem aplikací na zakázku. Zejména pro významné partnery v české a slovenské republice. Kromě vývoje aplikací pro iOS se zabýváme i tvorbou webových prezentací a SEO optimalizací.  Pro více informací sledujte náš Twitter kanál.

Kompletní podmínky soutěže najdete na této stránce, soutěž končí tuto neděli ve 23:59.