On-line rozhovor: ptejte se, co vás zajímá o náhradních dílech na iPhony, iPody i iPady

Okolo náhradních dílů pro pro iOS zařízení panujeme mnoho dohadů a jsou také z části obestřeny tajemstvím. Ptejte se Jakuba Vaniše ze společnosti PhoneLevel.eu, která je největším dodavatelem náhradních dílů pro iPhone v Česku a dodává díly také slovenským servisům.

Zajímá vás vše okolo náhradních dílů pro iPhony, iPody nebo iPady? Rozbili jste displej iPhonu a chtěli byste se pokusit o opravu svépomocí? Anebo dostupnost dílů na nové modely, které třeba byly teprve představeny? Nenechejte se pobízet a zadejte své dotazy do formuláře níže, který bude vaše dotazy přijímat do pondělí 8. listopadu.

[HTML1]

2 komentáře: „On-line rozhovor: ptejte se, co vás zajímá o náhradních dílech na iPhony, iPody i iPady

  • avatar
    03. 11. 2010 (13:46)
    Trvalý odkaz

    Já jen že u iPodu který měl fungovat po provizorní opravě 6 měsíců už funguje 18 měsíců, akorát má baterku jen na 2h hudby :)

  • avatar
    05. 11. 2010 (22:10)
    Trvalý odkaz

    Snad polovinu doby, co mám svůj iPhone (3G, bílý, Vánoce 2008), mám problém s dosedáním obou částí na sebe. Myslím plastová záda a kovový okraj přední strany. Na boku s přepínáním hlasitosti u dolního dolního rohu. Je tam menší mezera, vážně ne nijak velká, která nejednou divně cvakne, když sáhnu na mobil ze stran a trochu zatlačím. Na zem mi padal minimálně (asi dvakrát), zacházím s ním opatrně. Je to zralé na servis? Jak by se vůbec taková mezírka dala vyřešit?

Komentáře nejsou povoleny.