iStyly se začínají měnit: ponesou rukopis Apple designérů

Provozovatel Apple Premium Reseller obchodů iStyle otevřel pátého listopadu v Záhřebu zcela nový typ obchodu, který se od stávajících prodejen odlišuje. Nač se tak můžeme těšit?

Hlavní změnou je design těchto prodejen. Ty jsou totiž navrženy přímo týmem architektů Apple přesně tak, jak si Apple představuje, že by měly vypadat prémiové obchody jeho parnerů. Apple se tím zřejmě snaží o modernizaci: zatímco doposud byly Apple Premium Reseller prodejny vybavovány podle staršího vzhledu, všechny nově otevírané prodejny všech APR partnerů budou vybavovány podle inovovaného designu.

iStyle již podle nových požadavků otevřel dva své obchody: již dříve prodejnu v Budapešti a v tomto týdnu prodejnu v Záhřebu. A potěšující je, že stejný rukopis Apple ponesou v dohledné budoucnosti i prodejny iStyle v Česku.

Galerie: otevření prodejny Záhřeb

V blízké budoucnosti tak bude zcela lhostejné, do které prodejny APR v Česku zajdete – všude vás přivítají stejně provedené moderní interiéry, které navrhovali Apple architekti.

Galerie: prodejna Budapešť

8 komentářů: „iStyly se začínají měnit: ponesou rukopis Apple designérů

  • avatar
    10. 11. 2010 (17:56)
    Trvalý odkaz

    nechapem. Nic na tom nevidim. nevidim rozdiel medzi tymto a byvalim istylom v kosiciach….

    • avatar
      11. 11. 2010 (20:50)
      Trvalý odkaz

      A co si tym chcel ako povedat? :D Aj ked nerozumiem preco vsetky fotky „normalne“ a vonku širokac. Spravil by som to opacne…

  • avatar
    10. 11. 2010 (21:48)
    Trvalý odkaz

    Upřímně řečeno, pokud by místo iStyle svítilo jablíčko a bílé stoly byly nahrazeny dřevěným dekorem, nepoznal bych rozdíl s Apple Store. Tato politika Apple se mi opravdu líbí. Je vidět, že už nás Apple na mapě našel a jsem za to moc rád. Už se moc těším, až podobný iStyle Shop bude v ČR!

  • avatar
    11. 11. 2010 (08:46)
    Trvalý odkaz

    Bohuzel to neni o prodejne ale o lidech v ni

Komentáře nejsou povoleny.