iSETOS: jste připraveni na dalšího Apple premium prodejce v Praze?

Podzim letošního roku si bezesporu budeme pamatovat jako období, kdy jsme se dočkali nejvíce nových jablečných obchodů. Nejnovějším přírůstkem do rodiny Apple Premium Reseller obchodů bude prodejna iSetos, která se otevře 27. listopadu.

Prodejnu najdete v pražském obchodním centru Chodov, kde bude otevřena ve dvě hodiny odpoledne. Stejně jako ostatní APR nabídne kompletní portfolio produktů Apple včetně příslušenství k nim.

Otevření nových APR prodejen často doprovází speciální akce a nejinak tomu bude také v tomto případě. Připraveny jsou slevy na iPody touch čtvrté generace (8GB modely), které prvních padesát zákazníků dostane za poloviční cenu. Dále prvních dvacet zákazníků, kteří zakoupí MacBook Pro 13“ (model 2,4 GHz, 4GB paměti, 250 GB disk) na něj dostanou slevu ve výši 20 %.

Pokud nestihnete být mezi těmito prvními, nezoufejte – dalších 50 zákazníků pro iPod touch a dalších dvacet pro MacBook Pro 13“ dostanou další hodnotné překvapení. Co bude tímto překvapením se dozvíte exkluzivně na SuperApple.cz již v pondělí, přestože oficiální termín zveřejnění je naplánován až na středu.

Po drobných zmatcích ve frontě při otevírání iWorldu nebude tentokrát ponecháno nic náhodě. Fronta bude tentokrát organizována průběžně a slevy budou vydávány ve skutečném pořadí, v jakém dorazíte.

A to není vše: ve vybraných magazínech můžete najít speciální QR kód, který ukrývá speciální tajné heslo (QR kódy běžně používáme například na SuperiPhone, kde se o nich můžete také dočíst více včetně tipů na aplikace pro jejich rozluštění, zajímavou multiplatformní aplikací je například BeeTagg). Tyto kód najdete výhradně v tištěných periodicích s jedinou výjimkou, kterou je právě SuperApple.cz, který vám jako jediné online médium může tento slevový kód nabídnout přímo zde na stránkách. Zde jej tedy máte: přečtěte v něm uložené heslo, přijďte na prodejnu a ke každému nákupu nad 200 korun dostanete zajímavý dárek (tip: kliknutím na něj jej zvětšíte pro pohlednější přečtení).

Zajímavé zákulisní informace z připravovaného otevření můžete sledovat na fanouškovské Facebook stránce nebo na Twitter profilu. A v pondělí přijďte na SuperApple.cz pro další dávku zajímavých informací.

Provozovatelem prodejnu je společnost Setos, která se zabývá prodejem Apple produktů již od roku 1996.

7 komentářů: „iSETOS: jste připraveni na dalšího Apple premium prodejce v Praze?

  • avatar
    19. 11. 2010 (15:53)
    Trvalý odkaz

    No z pohledu nás co se o Apple zajimají to asi neni k nicemu. Maximalne výhody které přinaší konkurence jako specialni akce a slevy. Z pohledu do spektra všech lidi je to dobré pro rozšíření Applu mezi lidi. Cemuz docela pomáha iWorld kam chodí zvědaví kolemjdoucí a ptají se a prodejci jim vysvětlují vyhody a možnosti výběru. To rozhodně hodnotím kladně. Je to lepší něž drívější Apple stánky které nikoho moc nezajimaly a proto asi vetsina zkoncila.

  • avatar
    20. 11. 2010 (03:40)
    Trvalý odkaz

    Chtěl bych zde dodat ještě jednu příjemnou věc a to, že Apple začátkem příštího roku otevírá Apple Store v Drážďanech, což je zde ze severních čech nějakých 50minut po dálnici. Jen tak dál a snad se brzy dočkáme Apple Store v Praze :)

  • avatar
    20. 11. 2010 (11:01)
    Trvalý odkaz

    Jsem opravdun rad ze konkurence pribyva a tim i kvalita sluzeb.jedine ale oc jedine postradam na tomhle trhu je moznost si zde zakoupit cili nakonfigurovat zakaznicke sestavy.Proste jako na webu Applu v Britanii , nemecka ci USA ale i jako v kazdem Store v techto zemich.Prijdu nakonfiguruju dle nabizene moznosti a pocitac mi bud dovezou domu nebo si pro nej dojdu ON COLLECT do obchodu.Pokud to tu nekdo nabizi tak se omlouvam ale zatim o nicem takovem nevim.

    • avatar
      20. 11. 2010 (18:53)
      Trvalý odkaz

      V iStylu to delaj ale maj tam jen nejakou zenskou co to zkalkuluje a privezou to zhruba za 3 tydny. Sestra si takhle koupila Macbook s 500GB HDD a 4GB RAM. Cokoliv je na vyber na Apple.com by nemel byt problem pres ne objednat. Otazka je jestli se to vubec vyplati. Jako Procesor urcite ostatni si muzes upgradovat i sam. Ceny ti spocitaj oni konkretne jedna osoba u nich.

  • avatar
    20. 11. 2010 (18:24)
    Trvalý odkaz

    zase Praha.. koho zajímá Praha? Proč se nerozrůstá i Brno? Všecko s prominutím naserete do Prahy a co mi tady na druhé straně republiky?

    • avatar
      20. 11. 2010 (18:35)
      Trvalý odkaz

      Problem bych videl asi v tom, ze v Brne neni dost mist s dostatecnym
      pohybem lidi, ktery by umoznil otevrit APR. Ale i tak z hlavy si
      vzpomenu hned na ctyri brnenske prodejce Applu, coz je k jeho
      velikosti imho slusne cislo…

    • avatar
      20. 11. 2010 (20:47)
      Trvalý odkaz

      vi abi jste se zacaly ucyt ceski :)

Komentáře nejsou povoleny.