iOS 4.2 se opět odkládá, našly se chyby a vyšla další před-finální verze

Čekáte na iOS 4.2 pro svůj přenosný Apple přístroj a stále se nemůžete dočkat? Budete to muse vydržet, protože vydání se opět posunuje.

Registrovaní iOS vývojáři totiž dostali k dispozici novou verzi iOS 4.2 GM pro iPad, tentokrát s číselným označením 8C134b. V předchozí verzi, která se již měla prohlásit za finální, bylo totiž objeveno několik významných chyb, z nichž nejcitelnější je problém s vypínáním Wi-Fi rozhraní, jak můžete vidět na následujícím videu (via 9TO5Mac):

[HTML1]

Tím se posunuje také vydání finální verze a také i oficiální dostupnost iPadu na našem trhu. Přesné datum není známo, spekuluje se však o datu 24. listopadu, vše je ale pochopitelně bez jakékoli záruky. Je ale hodně pravděpodobné, že do konce letošního roku iOS 4.2 skutečně venku bude…

6 komentářů: „iOS 4.2 se opět odkládá, našly se chyby a vyšla další před-finální verze

  • avatar
    13. 11. 2010 (07:50)
    Trvalý odkaz

    Lepší vydat o pár dní později, než to uspěchat a poslat ven nedodělek, na který budou všichni nadávat…

  • avatar
    13. 11. 2010 (12:09)
    Trvalý odkaz

    Tak presne takovou chybu mam ja na iOS 4.1 na iPhonu 4 na nejake wifi (ne na vsech) a nebo proste jak ma telefon naladu. Jinak koukam, ze jim to blikalo v nastaveni a me jak v nastaveni, tak ve status baru (wifi ikona).

  • avatar
    13. 11. 2010 (12:17)
    Trvalý odkaz

    docela me stve ze aplikace nejsou zpetne kompatibilni, kdyz dneska vyvojar pise aplikaci tak pujde jenom na iOS4, ja treba u iPadu nevidim moc proc upgradovat, multitasking k cemu? Akorat pribude dalsi ikonka ktera je k hovnu a to gamecenter, lock screen cudlik zacne bejt pitomne mute, z apple se pomalu ale jiste zacinava stavat dalsi tamtung co bude delat vsechno, chjooo, mozna zacina cas na prechod na win7 a WP8.

    • avatar
      13. 11. 2010 (13:40)
      Trvalý odkaz

      K hovnu to neni Multitasking je dobrej v tom ze se rychleji dostanes do aplikaci ktery pouzivas. A game center je dobrej ze tam sledujes svoje uspechy v hrach ja hraju Archtype. Jinak diky multitaskingu muzes rozepsat neco v prohlizeci a kouknout do jiny aolikace nebo kalkulacky a pak v textu pokracovat podle mna je to vymakany. Ale multitasking to neni. Treba hry spadnou a mas tam titulni obrazovku. Ale aspon to nezere baterku dost good ale blbe OS kdyz mas moc aplikaci otevreno a taky to blbne Push notify ktery diky tomu moc nechtej farat u ICQ.

    • avatar
      13. 11. 2010 (18:40)
      Trvalý odkaz

      To s Game Centerom a lock screen/mute máš totálnu pravdu. Ale multitasking a folders sa hodia. A Windows Phone 8?

  • avatar
    13. 11. 2010 (13:35)
    Trvalý odkaz

    Presne to se mi stava i na iPhone 4ce

Komentáře nejsou povoleny.