Černý pátek u Applu: pořádná hromada slev, o kterých si můžeme nechat zdát

Dnes, den po svátku Díkůvzdání, začíná Černý pátek – den, kdy začíná v Americe opravdové cenové peklo. Jedná se o nejdivočejší nákupní den v celém roce a před většinou obchodů to vypadá stejně, jako když před třiceti lety u nás přivezli do Pramenu banány. A pozadu nezůstává ani Apple.

Připravil ve svých Apple Storech opravu pořádnou dávku slev. iMacy jsou levnější o 101 dolarů, stejně jako MacBooky Pro i 13″ MacBooky Air. Na iPodu nano pak ušetříte 21 dolarů, iPad je levnější o 41 dolarů a iPod touch také o tolik. To jsou opravdu hezké ceny.

Samozřejmě že jsou tyto ceny ještě různé pro další modely: například udávaných 21 dolarů pro iPod touch platí pro 16GB model, 8GB kousek je levnější o 11 dolarů. Sleva 41 dolarů platí pro 64GB iPady, menší kapacity jsou pak levnější o 31 (32GB) a 21 dolarů (16GB).

Levnější je i příslušenství. iPad Camera Connection Kit je levnější o pět dolarů, bezdrátová Apple klávesnice o pět dolarů a o stejnou částku koupíte levněji i Magic Mouse i Magic Trackpad. Celkem tak můžete ušetřit pěkné peníze.

Podobné slevy najdete také v Apple Storech v ostatních zemích, ve kterých je Apple provozuje. Přibližně ve stejné výši najdete slevy jak v britském, tak i australském Apple Store.

Státy, které nemají přímý Apple Store, mezi které patříme i my, si na tyto slevy mohou nechat zajít chuť. Apple pro ně tyto akce nenabízí.

7 komentářů: „Černý pátek u Applu: pořádná hromada slev, o kterých si můžeme nechat zdát

    • avatar
      26. 11. 2010 (10:44)
      Trvalý odkaz

      ja mam naopak radost .. kazdej koupenej kousek maze dalsiho win zavislaka .. jednou to sem dorazi .. a bude to brzy S.J. :o) (ba ne nejsem S. Jobs .. jsem L.C. :-)

  • avatar
    26. 11. 2010 (12:05)
    Trvalý odkaz

    Pilloti… a co pak budeš dělat, až budou všichni na druhé straně barikády? Komu se pak budeš smát? :-))

  • avatar
    26. 11. 2010 (12:39)
    Trvalý odkaz

    Cca 10 procent sleva se mi nezdá zase tak moc.

  • avatar
    26. 11. 2010 (16:20)
    Trvalý odkaz

    Som v NY v Apple store na 5tej a aziatov je tu 80% :)
    rady sú tu tak na cca 3 hodiny …..
    Dwarf

Komentáře nejsou povoleny.