Apple vydal update pro Boot Camp i firmware MacBooků i MacBooků Pro

Apple dnes v noci vydal několik softwarových updatů, které by neměli přehlédnout jak uživatelé Windows na jablečných počítačích, tak i majitelné MacBooků a třináctipalcových MacBooků Pro.

Update Boot Camp verze 3.2 je k dispozici ve dvou verzích: pro 32bitové a 64bitové verze operačního systému Windows. Přidávají podporu pro grafické karty ATI Radeon HD5870,  Apple USB ethernetový adaptér a MacBook Air SuperDriver a současně opravuje blíže nespecifikovanou bezpečnostní chybu. Apple doporučuje všem uživatelům předchozí verze Boot Camp 3.1 updatovat co nejdříve.

Update EFI systému 2.0 firmwaru MacBooků a MacBooků Pro 13″ opravuje chybu, která se projevuje při připojení externího displeje, na kterém je poté zobrazen nepříjemný fialový nádech.

Boot Camp 3.2 podporuje Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7 a vyžaduje mít nainstalován Boot Camp 3.1. Tento update vyžaduje 280 MB prostoru na 32bitovém systému, na 64bitovém pak pouze 122 MB. Update EFI firmwaru verze 2.0 vyžaduje MacBook nebo MacBook Pro 13″ se systémem alespoň ve verzi Mac OS X 10.6.5 a pouze 1,98 MB prostoru. Všechny updaty jsou k dispozici prostřednictvím Aktualizace Softwaru nebo je můžete stáhnout ze stránek podpory Apple produktů.

Jeden myslel na “Apple vydal update pro Boot Camp i firmware MacBooků i MacBooků Pro

Komentáře nejsou povoleny.