Zlaté Stránky jsou konečně nativně také pro iPad

Mobilní aplikace ZlatýchStránek.cz slaví u majitelů chytrých telefonů velký úspěch, proto je nyní nově k dispozici také pro iPad. Aplikace ZlatéStránky.cz nabízí užitečné funkce, intuitivní ovládání i atraktivní design. Majitelé iPadů tak získávají přístup do jedné z největších databází kontaktů na firmy a osoby v České republice, a to kdykoliv a kdekoliv.

Stejně jako u aplikace pro telefony iPhone, je vyhledávání kontaktů možné nejen na základě zadané adresy, ale i podle aktuální polohy majitele iPadu. Najít nejbližší lékárnu, autoservis nebo restauraci a naplánovat si k nim nejkratší cestu, ať už pěšky nebo autem, je díky velkorysému mapovému zobrazení ještě snazší. Kontaktovat nalezené firmy nebo osoby telefonicky je stejně jednoduché – stačí na ně v mapě kliknout. Uživatelé navíc mohou potřebné údaje pohodlně odeslat pomocí e-mailu nebo uložit do svého adresáře.

Ve srovnání s chytrými telefony nabízí iPad mnohem větší displej, který umožňuje pohodlnější zobrazování kontaktů na mapě a jejich následné využívání. Díky komfortnímu psaní na displeji je i ovládání celé aplikace mnohem příjemnější.

Aplikace ZlatýchStránek.cz pro iPad je k dispozici ke stažení zdarma v App Store aplikaci dostupné přímo v zařízení.

Aplikace: Zlaté Stránky HD

Vývojář: European Directories
Web: zlatestranky.cz
Cena:  Zdarma