CineXPlayer: nativní přehrávání XviD videí i pro iPhone a iPod touch (Videopředstavení)

Před několika měsíci jsme psali o aplikaci CineXPlayer, která umožnila přehrávat na iPadu videa ve formátech XviD a DivX bez nutnosti jejich konverze. Nyní tato novinka přichází také na iOS zařízení s menším displejem.

Výhodou těchto aplikací je, že není nutné videa před přehráváním na iPhonu nijak konvertovat – pouze je do telefonu překopírujete (prostřednictvím iTunes) a dále je prostřednictvím například právě aplikace CineXPlayer přehrajete. iPhone tak přišel o jeden z mínusů, které jsou mu uživateli konkurenčních platforem vytýkány, a sice o podporu XviD filmů bez konverze.

[HTML1]

Jedinou nevýhodou aplikace tak zůstává absence českých titulků, které prozatím nepodporuje. Dá se však očekávat, že jde o první vlaštovku a další aplikace v podobě VLC. A nebo již dnes můžete sáhnou po aplikaci OPlayer, který však nepřehrává tak plynule, avšak poradí si i s českými titulky a který si představíme v některém z dalších článků.

Aplikace: CineXPlayer

Vývojář: NXP Software
Web: cinexplayer.com
Cena: 1,59 Eur

5 komentářů: „CineXPlayer: nativní přehrávání XviD videí i pro iPhone a iPod touch (Videopředstavení)

  • avatar
    06. 10. 2010 (17:05)
    Trvalý odkaz

    Stream „jako Oplayer“ to ale asi nepodporuje, coz?
    St.

  • avatar
    06. 10. 2010 (17:15)
    Trvalý odkaz

    No ja nevim, ale me oplayerhd prehrava klasicke divx plynule. Rozhodne si nemohu stezovat a podpora titulku je jednoznacne velke plus

    • avatar
      07. 10. 2010 (09:39)
      Trvalý odkaz

      dá se nahrát do Oplayeru filmy i přes iTunes? mi to pořad nejde nějak …. nevím, kde dělám chybu

Komentáře nejsou povoleny.