Nová Apple TV: první rozbalení a prohlídka uživatelského rozhraní

Nová verze multimediálního přehrávače Apple TV již začíná odcházet prvním zákazníkům. Prohlédněte si, nač si budete muset nechat zajít chuť.

Redaktorům magazínu PC Mag se již novinka dostala do ruky a připravili nejen toto povedené slideshow rozbalení nejnovější Apple TV, ale i videoprohlídku uživatelského rozhraní.

[HTML1]

Uživatelské prostředí je příjemně svižné, rychlost spouštění filmů je velmi rychlé i přesto, že jde o filmy půjčované on-line. Základní menu nabízí přímý přístup k filmům, televizním seriálům, internetovým službám, okolním počítačům sdílejícím obsah přes své iTunes knihovny a možnost nastavení základních voleb.

Apple TV však nebude oficiálně dostupná v Česku. Apple se rozhodl toto zařízení k nám nedodávat stejně jako do ostatních zemí, kde není možné využít všech jeho funkcí. Je to škoda, protože pro přehrávání videí ze svého počítače, iPhonu nebo iPadu prostřednictvím technologie Air Video by si jej dokázal představit – a zakoupit – nejeden z nás.

Bohužel v tomto případě již nelze očekávat, že si jako v případě první verze Apple TV zajistí distributor její dovoz na vlastní triko i přes nesouhlas Applu s prodejem u nás, jako tomu bylo doposud. Pro svou novou Apple TV tak budete muset vyrazit do zahraničí.

9 komentářů: „Nová Apple TV: první rozbalení a prohlídka uživatelského rozhraní

  • avatar
    29. 09. 2010 (08:42)
    Trvalý odkaz

    Kvůli té poslední větě to chci sehnat.

  • avatar
    29. 09. 2010 (12:16)
    Trvalý odkaz

    njn to se dalo čekat. Ale i tak si myslim ze to na Alze mit budou :´) ja to porad chci hlavne kvuli tomu prehravani z iPhone 4ky HD filmecky v cestine :)

  • avatar
    29. 09. 2010 (14:46)
    Trvalý odkaz

    Keby to podporovalo vsetky formaty a titulky plus to malo USB a tu nestastnu 1080p tak by som si ju hned vymenil za xtreamer…

    dodo

    • avatar
      29. 09. 2010 (15:13)
      Trvalý odkaz

      Takove zarizeni ale bezne koupis uz dnes. Streamovani do nich pres WIFI neni rpoblem.

  • avatar
    29. 09. 2010 (21:29)
    Trvalý odkaz

    Chci iTunes Store a Apple TV a chci to hned! :D Bože já se snad kvůli tomu odstěhuju do států :/

    • avatar
      30. 09. 2010 (21:17)
      Trvalý odkaz

      Nemusis se vubec stehovat do USA. Neni duvod. Staci si koupit Apple TV. Zalozit si Free US ucet na iTunes a pres Ebay nakoupit treba 100$ Gift Cards pro Americky store. Pak uz ti staci jen umet dobre anglicky a uzivat si Americkej sen u sebe doma :) Nic vic nic min :)

  • avatar
    03. 10. 2010 (21:56)
    Trvalý odkaz

    Tak, souboj s Google TV bude ještě zajímavej. Tohle je asi to nejjednodušší na sledování filmů, co se dá teď najít….

  • avatar
    04. 10. 2010 (05:33)
    Trvalý odkaz

    Tak nevím, ale v poslední době se Superapple něco děje. Dříve ty byly nové články skoro každý den, nyní je tu poslední článek z 29.9. a od té doby nic. To už začíná být daleko rychlejší a aktuálnější Můjmac. Co se děje? Není čas? Pomalu mně přestává bavit chodit na stránky, které jsou pořád stejné…

    • avatar
      04. 10. 2010 (05:59)
      Trvalý odkaz

      Ano, uhodil jste hřebík na hlavičku – Apple v poslední době platformu Mac výrazně zanedbává, nejsou novinky a ano, prostě v této oblasti „chcípl pes“, bohužel. Veškeré dění posledních tydnů a měsíců se točí výhradně okolo iOS zařízení. Snažíme se vymyslet nový model, kterým bychom se přes toto přenesly tak, abyste z toho měli nejvíce. Ještě nám pár dnů prosím vydržte…

Komentáře nejsou povoleny.