ICQ rozdává na Facebooku 8 iPadů

ICQ startuje pro české uživatele loterii na stránce fanoušků ICQ na Facebooku. V této loterii může společně jako tým bojovat a zvítězit osm přátel. Vítězný tým získá iPad pro každého ze svých členů. Loterie začíná dnes a končí 18. října.

Zúčastnit se loterie je velmi snadné: Cílem je vyplnit okvětní lístky na květině ICQ vlastním obrázkem a obrázky sedmi svých přátel a jakmile je květina obsazena, je třeba ji nechat ohodnotit komunitou ICQ uživatelů na Facebooku. K vytvoření nové květiny stačí, aby uživatel ICQ šel do ICQ zahrady, otevřel novou květinu a pozval své přátele. Jakmile jsou všechny lístky obsazeny, květina bude vystavena a všech osm přátel může žádat Facebookové přátele o hodnocení. Nejpopulárnější tým získá osm iPadů pro každého ze svých osmi členů. Podmínky loterie je možné si přečíst na speciální stránce.

SuperiPhone.cz dodává: až úsměvně vypadá však fakt, že ICQ nabízí v soutěži právě iPad od společnosti Apple, avšak již několik let není schopen vyvinout a nabídnout svým uživatelům nativní aplikaci určenou pro Mac OS X, ICQ nenajdete také ve verzi pro iPad. K dispozici je pouze verze pro mobilní telefony iPhone.