WD Photos: prohlížeč fotorafií z disku WD na iPhonu

Společnost Western Digital, známý výrobce pevných disků,  představila prohlížeč fotografií WD Photos – aplikaci pro iPhone nebo iPod Touch pro použití s jejími pevnými disky My BookR World Edition a síťovými pevnými disky WD ShareSpace, která umožňuje přistupovat k uloženým fotografiím z kteréhokoli místa na světě.

Aplikace prohlížeče fotografií WD Photos umožňuje uživatelům snadno se odkudkoli připojit ke svému pevnému disku a prohlížet si svou kolekci fotografií. Fotografie uživatelů zůstávají privátní, zabezpečené a v bezpečí ve vysokém rozlišení na jejich síťovém pevném disku. Uživatelé je tedy nemusí zdlouhavě načítat na nákladné internetové fotografické servery a nemusejí vybírat, které obrázky synchronizovat se svým iPhonem – s prohlížečem WD Photos jsou všechny okamžitě a snadno přístupné. Výkonné vyhledávací nástroje aplikace, náhledy miniatur a možnosti prohlížení usnadňují nalezení té jedinečné fotografie, kterou chcete ukázat příteli v kavárně nebo si připomenout milé zážitky.

Uživatelé si mohou na svých zařízeních iPhone nebo iPod prohlížet až 250 000 obrázků. Stačí je jen zkopírovat do složky „Sdílené obrázky“ na jejich síťovém pevném disku My Book World Edition. Jedinečná aplikace, která běží přímo na těchto síťových pevných discích WD automaticky předem vytváří optimalizované verze uživatelských fotografií a umožňuje jejich prohlížení na zařízení iPhone nebo iPod bez nutnosti čekat až se fotografie načtou.

Aplikace prohlížeče fotografií je k dispozici zdarma v App Store.

8 komentářů: „WD Photos: prohlížeč fotorafií z disku WD na iPhonu

Komentáře nejsou povoleny.