Srovnání nových MacBooků Pro s předchozími modely

Všude se píše o nových modelech MacBook Pro, často se však zapomíná na vzájemné srovnání jejich výbavy se staršími modely. Seřadil jsem je pro vás pěkně vedle sebe.

A začněme základním modelem třináctipalcového MacBook Pro. Zde můžete vidět, že nějvětší výhodou nové řady je jednoznačně vyšší výdrž a rychlejší grafická karta. Za stejné peníze pak získáte také větší kapacitu pevného disku a 4 GB již u všech modelů. K zahození není také zvukový výstup obsažený v Mini DisplayPort konektoru.

U patnáctipalcových model je jednozačně přínosem použití nové řady procesorů. Integrovaná grafická karta Intel HD je méně výkonná, než starší GeForce 9400M, výkon dedikovaných karet ve starší generaci prozatím nemám s novou GeForce GT 330M srovnány – zde budeme chytřejší až po testech. Mini DisplayPort opět obsahuje zvukový signál.

Největší model je podobný, jako v případě patnáctek – jde především o přínos nového procesoru, grafické karty ještě nemáme vzájemně porovnány. A opět je zde zvuk v Mini DisplayPortu.

Tip: nepřehlédli jste náš článek Pohled pod pokličku nových MacBooků Pro (Procesory) popisující, v čem se nové procesory odlišují?

24 komentářů: „Srovnání nových MacBooků Pro s předchozími modely

Komentáře nejsou povoleny.