MiLi Power Pack & Power Skin: obaly na iPhone s baterií (Představení)

Do redakce jsme k testům získali dvojici zajímavých doplňků pro chytré mobilní telefony iPhone: přídavné externí baterie od společnosti MiLi. Jak vypadají a co nabídnou?

Než přiravíme kompletní recenzeni (pořádně proklepnout baterii nedokážete za jedno rychlé nabití, ale v polovině příštího týdne ji plánujeme na vydání), pojďme si oba produkty prozatím představit jak vypadají a co od nich můžete čekat.

MiLi Power Pack

Externí baterie pro iPod touch nebo iPhone 3G/3GS disponuje kapacitou 2 000 mAh, váží 80 gramů a slibuje přidat zařízení přibližně dalších šest hodin aktivního použití. Pro test máme k dispozici kus v bílé barvě. Tělo baterie je plastové, v nejširší části měří třiadvacet milimetrů a iPhone / iPod se do ní vsunuje podobně jako do synchronizační kolébky.

Ve spodní části vidíte světelné indikátory zbývající energie, které se rozsvítí po stisknutí tlačítka ve střední části spodního panelu. Baterie se dobíjí obyčejným miniUSB kabelem a obsahuje také klasický napájený USB port výstupní (a tak ji použijete pro napájení v podstatě kteréhokoli přístroje napájitelného prostřednictvím USB portu. Cena tohoto doplňku je 1 949 Kč.

MiLi Power Skin

Tento přídavný akumulátor je již plnohodnotným pouzdrem, do kterého po sejmutí horní západky vložíte celý iPhone, který se tak stane součástí Power Skinu. Ten má kapacitu akumulátoru 1 200 mAh, díky čemu je tenčí a lehčí, než univerzálnější Power Pack a slibuje přidat telefonu přibližně čtyři hodiny aktivní práce.

K dispozici máme akumulátor v černé barvě, napájí se také prostřednictvím miniUSB portu a jeho cena je 1 849 Kč.

Tip: Kompletní fotogalerii najdete v následující kapitole článku.

11 komentářů: „MiLi Power Pack & Power Skin: obaly na iPhone s baterií (Představení)

Komentáře nejsou povoleny.