iGraveDigger: chytlavá hříčka se zombíky dočasně zdarma

Hry na iPhone jsou v podstatě ze tří kategorií: složité a propracované, rychlé a jednoduché, a pak všechny ostatní. Ztřeštěná hříčka iGraveDigger patří k těm rychlým, které zaujmou ručně kreslenou grafikou a neuvěřitelným spádem, díky kterému vás neuvěřitelně rychle polapí do svých tenat.

Na první pohled je poslání hry velmi jednoduché – na obrazovce vidíte kus země a u samého pravého okraje nenápadnou chatičku. Tažením prstem dolů můžete v rovné zemi kopat jámy, tažením nahoru přes jámu ji pak také zahrabete.

To prozatím ještě moc zábavně nevypadá, ale ono to přijde – přesněji řečeno přijdou zástupy zombíků, jedovatých pavouků a zkouřených slonů, kteří se snaží dostat do vaší chaty. Jenže v cestě mají vaše jámy, do kterých napadají. A to je chvíle, na kterou čekáte! Jakmilo ošklivák spadne do jámy, nastává čas pro váš prst, který musí jámu i s monstrem okamžitě zakopat. Takže neustále hloubíte nové jámy, zahrnujete ty staré plné zombíků a to vše v neuvěřitelném tempu.

Hře velmi sluší ručně kreslená čárová grafika, zvukový doprovod je spíše jednoduchý a po chvíli omezí. Co ale neomrzí je hra samostná – dění na obrazovce má totiž takový spád, že vám k nudě čas nedá…

Hra iGraveDigger je dočasně zcela zdarma a ke svému chodu vyžaduje iPhone OS 3.0 nebo vyšší. K dispozici je také placená Premium verze, která nabízí další vychytávky: například zombíky létající na letajících balónech, které musíte sestřelovat současně se zakopáváním monster pohybujících se konvenčním způsobem.

Jeden myslel na “iGraveDigger: chytlavá hříčka se zombíky dočasně zdarma

Komentáře nejsou povoleny.