Týden mezi iPhone tipy (4. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

TuneUp: soutěž o skvělou aplikaci pro iTunes

Na problém s tagováním hudby v iTunes jsem narážel poměrně často. Z některých CD iTunes data stáhnou, ale tyto údaje jsou často špatné. Další možnost, kterou iTunes nabízí, je stahování informací přes účet na iTunes Store, ve kterém ovšem chybí česká a slovenská hudba. Je vůbec nějaká šance bezproblémově a pohodlně stahovat obrázky alb a všechny tagy? Samozřejmě – tam, kde končí iTunes, začíná TuneUp!

Anrufen Online: první MMORPG na iPhone

Včera se na App Store objevila novinka v podobě prvního opravdového MMORPG, nebo-li online hry alá World of Warcraft . Hra se jmenuje Anrufen Online a měla by nabízet přesně takové možnosti, jaké známe z klasických MMORPG na počítači. Hra je ke stažení zcela zdarma, má to ale háček.

iPad: 10 důvodů proč (ne)koupit tablet od Apple

Prakticky hned po uvedení iPadu se na internetu objevilo spoustu teorií, které jsou buď totálně kladné, nebo naopak negativní. Spousta lidí vynáší iPad do nebes, nebo naopak tablet pohřbívají. V tomto článku jsme se pokusili objektivně napsat klady a zápory nového iPadu. Více v článku.

geoDefense Swarm: logická hra a TD v jednom

geoDefense Swarm spojuje logiku a Tower Defense v jediné hře. Narozdíl od ostatních TD kdy máte předem danou cestu, kterou příšerky (creepy) procházejí a vy kolem ní jen stavíte věže, tato má pouze daný vstup a východ a pár překážek na hrací ploše. Creepy však hned po vběhnutí do levelu míří nejkratší cestou k východu a tak je na Vás, aby jste jim tu cestu trochu prodloužili a stihli je včas zlikvidovat.

MiniSquadron: skvělá letecká 2D střílečka

MiniSquadron je jednoduchá 2D hra, ve které je vaším hlavním úkolem sestřelovat nepřátelská letadla. Ta přilétají ve vlnách a postupně se zvyšuje jejich síla i počet. Abyste ovšem měli šanci i proti silnějším soupeřům, tak se i vám postupně budou odemykat nová a vylepšená letadla. A aby toho nebylo málo, tak je k dispozici i WiFi multiplayer.

2 komentáře: „Týden mezi iPhone tipy (4. týden)

Komentáře nejsou povoleny.