Týden mezi iPhone tipy (3. týdny)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

GTA: Chinatown Wars na AppStore

Grand Theft Auto si po konzolích, počítačích, PSP a Nintendu DS prorazila cestu konečně také na naše jablíčkové telefony!

Push notifikace: problém s Facebookem

Zaznamenali jste v posledních dnech problém s Push? Pokud ano, tak nejste sami. Facebook aplikace začla mnohým iPhone uživatelům doručovat notifikace určené jiným uživatelům a deaktivovala Push jiných aplikací. Máte také podobné problémy s Push?

Stanza: knihovna ve vaší kapse

Představuji Vám aplikaci, díky které už nebudete muset tahat někdy i pár kilo navíc v papírových knihách, ale budete je mít všechny hezky pohromadě ve Vašem telefonu. Její ctěné jméno je Stanza.

Hry: videa z nejlepších herních novinek #3

Opět jsem pro vás vybral několik herních novinek, které stojí za to sledovat. Můžete se podívat na pokračování jedné z nejúspěšnějších her Assassin’s Creed II, na brutální hru podle filmu Dawn of the Dead, na novou závodní hru od Gameloftu, nebo na zajímavou námořní hru Sailboat Championship.

iLuv: certifikované zařízení pro Apple přichází

Máte iPhone, nebo iPod a sháníte příslušenství pro vašeho miláčka? Mám pro vás skvělou zprávu. Certifikované výrobky iLuv nyní seženete už také v Čr. Koukněte na parádní hračky, které mají posvěcení od Apple.

Jeden myslel na “Týden mezi iPhone tipy (3. týdny)

Komentáře nejsou povoleny.