Týden mezi iPhone tipy (1. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

Magic Mouse: díky software dokonalá

Recenzi nové myši Apple Magic Mouse začnu trochu netradičně. Ať si kdo chce co chce říká, značka Apple je synonymem velice funkčního designového stroje za vyšší, ale dostupnou cenu. Můžu vám říct, že Magic Mouse svou značku reprezentuje velice dobře. Přečtěte si mé názory na tuto parádní záležitost po několika týdnech používání.

GunMan: Až příliš reálná střílečka?

Rozšířená realita byla jedna z nových vlastností, které Apple představil s firmwarem 3.0. V době představení nikdo nevěděl co to je a k čemu by se to dalo využít. Postupně se začaly objevovat první aplikace a hry využívající tuto technologii. Nyní dokonce přišla střílečka, která bude reálná natolik, že to již v podstatě (bez újmy na zdraví) víc ani nejde.

StickWars: stick panáci útočí

Znáte je asi každý. Ano, jsou to oni, “stick panáci”, kteří se objevují v mnoha hrách nejen pro iPhone/iPod touch. Nyní se rozhodli, že zaútočí na váš poklidný hrad, a tak vaším jediným úkolem bude nepřátele zahodit a hrad tak ubránit. Přečtěte si více o této originální a velice oblíbené hře.

Space Station Frontier: troufnete si do vesmíru?

Jak všichni předpokládali, Země opravdu vyčerpala své zásoby, a tak lidem zkrátka nezbývá nic jiného, než se vydat za hranice své atmosféry a začít těžit suroviny po celém širokém vesmíru. Samozřejmě to ale nebude vůbec jednoduché, protože lidé zdaleka nejsou jediní, kteří mají na lukrativní suroviny zálusk.

iPhoneDevCamp: přijďte na pražskou konferenci

V sobotu 23.1.2010 se v Praze bude konat konference iPhoneDevCamp za účasti Adobe, Apple Europe, WinStrom, Digit a dalších. Akce je určena jak pro vývojáře začínající na platformě Apple, tak pro zájemce, kteří rádi shlédnou různé možnosti práce s iPhonem.

2 komentáře: „Týden mezi iPhone tipy (1. týden)

Komentáře nejsou povoleny.