Nový bazar a čtení pro fanoušky Apple

Třetí z hlavních pilířů projektu Dýcháme.cz je server ProApple.Dychame.cz. Struktura jednotlivých internetových portálů včetně serveru ProApple.Dychame.cz je rozdělena na dvě zdánlivě samostatné části: bazar a magazín.

Prostřednictvím promyšleného bazaru je možné prodat a koupit nové i použité zboží. Magazín je postaven na základě pravidelně publikovaných užitečných článků, souborů tipů, rad i návodů. Články jsou děleny do kategorií aktualita, tip trik, téma a recenze.

Pro prodávání a nákup jednotlivých produktů z bazaru je nutná (dvouminutová) registrace. Takto vytvořený účet je poté plně funkční na všech ostatních portálech projektu Dýcháme.cz (ProMatky.Dychame.cz, ProFotografy.Dychame.cz ad.).

Bazar ProApple.Dychame.cz je rozdělen do samostatných kategorií: MacBook, Mac + iMac, iPhone a iPod, Mac příslušenství, iPod příslušenství, iPhone příslušenství, software pro Mac OS, brašny a pouzdra, ostatní. V rámci jednotlivých kategorií je možné zboží filtrovat dle kategorie, značky/výrobce produktu, ceny, stavu zboží (nové/použité) a okresu (tedy místa, kde je zboží k dispozici, odkud je prodávající…).

Na serveru ProApple.Dychame.cz (tak jako na všech ostatních serverech) se mohou registrovaní uživatelé těšit na spoustu soutěží o hodnotný software, hardware, ale i například školení. V nejbližší době bude spuštěna soutěž o bitmapový grafický editor Pixelmator. Přidanou hodnotou celého serveru je mimo jiné jeho rychlost, jednoduchost, přehlednost a intuitivní ovládání.

2 komentáře: „Nový bazar a čtení pro fanoušky Apple

Komentáře nejsou povoleny.