Týden mezi iPhone tipy (52. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

I Dig It Expeditions: staňte se plechovým krtkem

Flashová hra Motherload a její “sestřička” pro iPhone I Dig It se obě staly kultovními záležitostmi. Nikdo neví, čím to je, ale vrtání a sbírání různých druhů hornin v sobě ukrývá jakousi skrytou krásu. A tak se stalo, že pokračování I Dig It na sebe nenechalo dlouho čekat. Nese podtitul Expeditions a zavítáme v něm na rozličná místa naší planety.

Castle Frenzy: braňte hrad před 3D invazí

Her, ve kterých máte jakýmkoliv způsobem bránit hrad před nájezdy nepřátel, je opravdu hodně, a tak často musí být hra něčím výrazně odlišná než hry stávající, aby se vůbec uchytila. Castle Frenzy, momentálně na 30. místě v Top 50, je toho jasným důkazem – přenáší obranu hradu do nádherné 3D roviny, kterou stojí za to vyzkoušet.

Inotia 2: nejlepší hra pod stromeček

Jak by asi dopadlo Diablo 2, World of Warcraft a Lineage 2 smíchané dohromady a předělané na iPhone? Dost možná právě jako druhý díl hry Inotia: A wanderer of Luone. Přečtěte si o teto parádní a originální hře, která vám o Vánocích určitě udělá radost!

Jeden myslel na “Týden mezi iPhone tipy (52. týden)

Komentáře nejsou povoleny.