Týden mezi iPhone tipy (51. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

Cookmate: iPhone už umí také vařit

Cookmate je nová aplikace od českých tvůrců, jejíž vývoj jsem pečlivě sledoval. Proč? Vývojový tým měl opravdu skvělý nápad. Vytvořil aplikaci, do které stačí zadat dostupné suroviny, stisknout „kouzelné“ tlačítko a již si jen vybrat z nalezených receptů. Připočtěme si k tomu skvělé grafické zpracování a vyjde nám, že to bude trhák na virtuálním App Store pultu.

Eliminate Pro: návyková FPS akce zdarma

Máte rádi FPS hry Unreal Tournament, Quake či Counter Strike a mysleli jste si, že váš iPhone není dost dobrý na to, abyste si podobnou hru mohli zahrát i na něm? Rád bych vás rychle vyvedl z omylu – hra Eliminate Pro je zářným příkladem toho, že to jde – a navíc naprosto úžasně. Zastřílet si kdekoliv zdarma nikdy nebylo jednodušší.

Asphalt 5: absolutní vrchol či totální propadák?

Když se na App Store kdysi dávno objevila hra s názvem Asphalt 4, jednalo se o absolutní trhák, který jasně ukazoval hardwarové kvality iPhone telefonu. Skvělé automobilové závody, perfektní kreslená grafika, příjemné efekty i ovládání. Asphalt 5 však takový není. Nenadchne, ale ani neurazí. Jeho jízdné vlastnosti jsou poměrně lepší než má předchůdce, nicméně po grafické stránce nepůsobí Asphalt 5 nijak výrazně, tedy s ohledem na nejnovější závodní pařby typu Real Racing či Need For Speed

Mapy.cz pro iPhone: exkluzivní obrázky z betaverze

Co si budem povídat, Mapy.cz jsou v Česku stále nejpoužívanější nástroj pro vyhledávání adres, dopravních spojení, firem, nebo třeba restaurací. U Seznam.cz to vědí a proto vyvíjejí velice zajímavou aplikaci, která by majitelům iPhone měla zase o něco ulehčit život. Koukněte se na žhavé obrázky z beta verze aplikace Mapy.cz pro iPhone!

Soosiz: jednoduše nádherná skákačka

střílení, expení či jiných aktivit, které vyžadují soustředěnost. V tu chvíli přicházejí na řadu oddechové hry, ve kterých často nejde o nic jiného, než o to proskákat se levelem beze ztráty života. Přesně o to půjde i ve hře Soosiz, na kterou se dnes podíváme – ale předem upozorňuji: je vysoce návyková!

7 komentářů: „Týden mezi iPhone tipy (51. týden)

Komentáře nejsou povoleny.