Týden mezi iPhone tipy (50. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

Tento příspěvek je součástí obnoveného seriálu postřehů známých jablečných magazínů, kteří pravidelně pokrývají dění okolo produktů Apple, který se SuperApple.cz primárně nevěnuje.

NDrive Central Europe: nejlevnější navigace na AppStore

Pamatujete na říjnovou recenzi navigace NDrive? Pokud ne, tak vězte, že už v říjnu byl NDrive nejlevnější navigace na AppStore a v testu nedopadl vůbec špatně, především díky kvalitním mapám ČR, SR a Polska. O víkendu mi autoři této aplikace napsali, že se na AppStore objevila nová verze této navigace, tentokrát obsahující mapy ČR, SR, Polska, Německa, Rakouska, Chorvatska a dalších zemí. Věřte nevěřte, cena této navigace zůstala na krásných 39,99€.

Aqua Globs: hlídejte potvůrky v akváriu

Myslíte si, že zvládnete dělat více věcí naráz? Opravdu? A dokážete uhlídat několik potvůrek tak, aby se srazily pouze ty správné a s těmi ostatními se nepotkaly? Přesně o to nám půjde ve hře Aqua Globs, simulátoru akvária obývaného podivnými tvory s jedním okem.

Apple: nejlepší hry roku 2009

Apple sestavil seznam 30 nejlepších her, které se objevili na iTunes (resp. App Store) v průběhu roku 2009. V seznamu nechybí herní legendy jako Flight Control, Doom Classic, nebo třeba Real Racing. Slavit mohou také u Mad Finger Games, protože v tomto prestižním seznamu se objevila také česká hra Samurai: Way of the Warrior. Gratulujeme!

itunes jpg

Hry: videa z nejlepších herních novinek #2

Opět jsem pro vás vybral několik herních novinek, které nově seženete na AppStore. Můžete se podívat na pokračování Super Monkey Ball, skateboarding a snowboarding, nebo třeba na legendárního Drivera pro iPhone!

Robocalypse: plnohodnotná robotí real-time strategie

Představte si, že vlastníte továrnu na superchytré toustovače a bojové roboty. Jednoho dne se ale stane něco, o čem se vám nezdálo ani v těch nejděsivějších snech – roboti se vzbouří a pod velením jednoho výjimečně hrozivého se vydávají ničit vše, co jim přijde pod jejich plechovou ruku. A tak musíte vy a vaši nejlepší zaměstnanci sebrat veškerou odvahu a roboty zastavit, než bude pozdě.