Kdo vyhrál iPhone aplikace od Apps Dev Teamu?

V minulém týdnu jste mohli soutěžit o dvojici aplikací od Apps Dev Teamu. Vylosovali jsme šest šťastných výherců, kteří se mohou těšit na aplikace zcela zdarma.

A nebudeme to příliš zdržovat a skočíme do vyhlášení přímo rovnýma nohama. Aplikaci Slovnik vyhrávají:

  • Marian Gilan
  • Tomáš Sobotík
  • Jaroslav Bubeník

Aplikaci iLinguist East vyhrávají:

  • Milan Vašíček
  • Zbyněk Vanzura
  • Omar Jerwan

Blahopřejeme všem vylosovaným, kteří věděli, že Apps Dev Team má na App Store rovných šest aplikací a český zoologický název Snow Leoparda je Irbis Horský. Výherce obrží vygenerovaný kód počátkem příštího týdne společně s návodem na jeho použití.

iLinguist East

Tato aplikace je obdobou předchozí, pouze s rozdílem podporovaných jazyků – jak již sám název napovídá, nabídne offline překlady mezi angličtinou a češtinou, ruštinou, polštinou, slovenštinou a chorvatštinou. Tento slovník obsahuje více než 292 000 slovních spojení.

ilinguist 4 ilinguist 5ilinguist 6

Slovnik

Tato aplikace překládá bez potřeby připojení k internetu s možností vyhledávání bez diakritiky z a do češtiny výrazy těchto čtyř cizích jazyků: anglický (86 500 překladů), německý (68 500 překladů), francouzský (30 500 překladů) a španělský (21 000 překladů) s možností zpětného překladu. Další významy vyhledaného slova je možné přímo najít na Googlu nebo na české, anglické, německé, francouzské nebo španělské Wikipedii.

slovnik 1 slovnik 2 slovnik 3

Jeden myslel na “Kdo vyhrál iPhone aplikace od Apps Dev Teamu?

Komentáře nejsou povoleny.