Chcete iPhone aplikace zdarma? Vyberte si které!

Ve spolupráci s Apps Dev Team pro vás připravujeme soutěž o aplikace pro iPhone nebo iPod touch zdarma. Pojďte si nyní vybrat, které to budou.

Vývojářský tým pro iPhone jménem Apps Dev Team má na svém kontě hned několik zajímavých aplikací. Dvě z těchto aplikací budou moci někteří z vás získat příští týden v soutěži zcela zdarma a nyní máte možnost si v hlasování na konci tohoto článku zvolit, které to budou. Pojďme si je nyní představit.

iLinguist West

Tato aplikace je offline slovníkem překládajícím mezi angličtinou a dalšími pěti jazyky, mezi které patří němčina, francouzština, italština, holandština a finština. Překladač pracuje bez nutnosti aktivního internetového připojení, což přivítáte především na cestách v roamingu. Slovník obsahuje více než čtvrt milionu slovních spojení, nabízí historii hledaných výrazů, umožňuje zpětný překlad i vyhledávání na Wikipedii nebo Googlu.

ilinguist 01 ilinguist 2 ilinguist 3

iPhone OS 2.2 a vyšší / komerční aplikace (cena 3,99 Eur)

iLinguist East

Tato aplikace je obdobou předchozí, pouze s rozdílem podporovaných jazyků – jak již sám název napovídá, nabídne offline překlady mezi angličtinou a češtinou, ruštinou, polštinou, slovenštinou a chorvatštinou. Tento slovník obsahuje více než 292 000 slovních spojení.

ilinguist 4 ilinguist 5 ilinguist 6

iPhone OS 2.2 a vyšší / komerční aplikace (cena 3,99 Eur)

iLexik

iLexik je překladový slovník podobný dvěma předchozím aplikacím, obšem je promárně zaměřen na německé zákazníky. Jeho rozhraní je v němčině a zvládá offline překlady do angličtiny, francouzštiny, češtiny, italštiny, ruštiny a polštiny. Celkem obsahuje více než 223 000 slovních spojení.

ilexik 1 ilexik 2 ilexik 3

iPhone OS 2.2 a vyšší / komerční aplikace (cena 2,99 Eur)

Clicker+

Užitečné počítadlo čehokoli, co potřebujete počítat. Každým ťuknutím do zeleného tlačítka se symbolem plus přičtete jedničku. Ideální například pro dělání inventur, protože nejvyšší hodnota je 99 999 a aplikace si pamatuje všechny hodnoty všech vytvořených počítadel.

clicker 1 clicker 2 clicker 3

iPhone OS 2.2 a vyšší / komerční aplikace (cena 0,79 Eur)

Slovnik

Tato aplikace překládá bez potřeby připojení k internetu s možností vyhledávání bez diakritiky z a do češtiny výrazy těchto čtyř cizích jazyků: anglický (86 500 překladů), německý (68 500 překladů), francouzský (30 500 překladů) a španělský (21 000 překladů) s možností zpětného překladu. Další významy vyhledaného slova je možné přímo najít na Googlu nebo na české, anglické, německé, francouzské nebo španělské Wikipedii.

slovnik 1 slovnik 2 slovnik 3

iPhone OS 2.2 a vyšší / komerční aplikace (cena 1,59 Eur)

Hantec

Znáte Hantec, brněnské slengový jazyk? Aplikace Hantec obsahuje téměř tři tisíce hanteckých výrazů s možností zpětného překladu. Aplikace disponuje i historií v minulosti hledaných výrazů. Pokud razíte do Štadtlu, bez Hantecu se neobejdete.

hantec 1 hantec 2 hantec 3

iPhone OS 2.2 a vyšší / komerční aplikace (cena 0,79 Eur)

Tak, a nyní je to na vás: řekněte v následující anketě, o kterou aplikaci byste nejraději v příštím týdnu soutěžili.

Kterou z představených aplikací byste chtěli zdarma?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

5 komentářů: „Chcete iPhone aplikace zdarma? Vyberte si které!

Komentáře nejsou povoleny.