iPhone softwarový výběr: 25 – 26 týden

Jaké zajímavé softwarové novinky nebo aktualizované verze známých aplikací určených výhradně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone nebo multimediální přehrávač iPod touch přinesl minulý týden? Vybral jsem pro vás ty, které by vás – jak doufám – mohly zaujmout.

Postman

Hezká aplikace, která vám umožní vytvořit efektní pohlednici z cest nebo dovolené, doplnit ji obrázkem a textem a odeslat známým na Facebook, Twitter, e-mail nebo webovou stránku.

(01) Postman

iPhone OS 3.0 a vyšší / komerční aplikace (cena 0,79 Eur)

Piano Sharp

Aplikace, se kterou se můžete užit hrát na piáno. Své skladby můžete nahrávat, můžete také přehrávat MIDI skladby včetně grafického zobrazení hudby na klaviatuře. Celkem patnáct skladeb je přiloženo.

(02) Piano Sharp

iPhone OS 2.1 a vyšší / komerční aplikace (cena 1,59 Eur)

TweetMic

Propadli jste Twitteru, ale jeho 160 znaků vám pro vyjádření nestačí? Zkuste aplikaci TweetMic, která vám umožní tweetovat vaše hlasové poznámky nebo vytvářet vlastní tweetcasty…

(03) TweetMic

iPhone 2.2.1 a vyšší / komerční aplikace (cena 0,79 Eur)

Mover

Chybí vám možnost odeslání souborů nebo vizitek na jiný iPhone ve vašem okolí? Pak potřebujete aplikaci Mover a stejnou Wi-Fi síť pro oba iPhony.

(04) Mover

iPhone OS 2.2. 1 / zdarma

Battery Level

Snad nejjednodušší aplikace pod sluncem, a přesto užitečná – zobrazí zbývající energii v akumulátorech.

(05) Battery Level

iPhone OS 3.0  a vyšší / zdarma

TOP100Lite

S uvolněním podmínek pro přidávání aplikací do App Store přicházejí také první aplikace s „lechtivějších“ obsahem. TOP100Lite je tou uplně první.

(06) TOP100Lite (07) TOP100Lite

iPhone OS 2.2.1 a vyšší / zdarma

Mathematical Formulas

Také jste si stále nemohli ve škola zapamatovat všemožné matematické poučky? Pokud do školy stále ještě chodíte, můžete použít jako stylový tahák svůj vlastní iPhone.

(08) Mathematical (09) Mathematical

iPhone OS 2.0 a vyšší / zdarma

CubeCheater

Jako blbinku tohoto týdne jsem  si nechal tuto malou aplikaci. A přestože vím, že podvádění je nečestné a nesportovní, v tomto případě přimhuřme oči  a nechte si už konečně s tou zpropadenou rubikovou kostkou poradit.

(10) CubeCheater (11) CubeCheater

iPhone OS 2.1 a vyšší / zdarma

8 komentářů: „iPhone softwarový výběr: 25 – 26 týden

Komentáře nejsou povoleny.