Nový projekt Jablíčkáři.cz

Projekt Jablíčkáři.cz je určen každému, kdo má rád výrobky od společnosti Apple a rád čte o tomto jablečném světě co nejvíce informací – ať již to jsou novinky, recenze, návody, tipy, triky, zkrátka cokoli, co se týká tohoto Apple světa.

Server Jablíčkáři.cz funguje na principu, který je určitě dobře znám všem návštěvníkům serveru Digg.com. Server je rozdělen na dva logické celky – Publikované články a Nově přidané články. Čtenář můžev kdykoli přidat zajímavý článek s Apple tématikou nebo s čímkoli, co shledá zajímavým pro lidi z této komunity. Tento nově přidaný článek se objeví v sekci Nově přidané články. Pokud dalšímu čtenáři přijde tento článek zajímavý, tak mu může dát hlas. Po dosažení určitého počtu hlasů se článek přesune do sekce Publikované články, což je stěžejní část celého serveru a právě zde se budou objevovat články, které byste určitě neměli minout.

jablaakaaicz-naa-apple-svat-_-publikovana-alanky

Navíc s některými Apple servery navázal server Jablíčkáři.cz spolupráci a právě z těchto webů dochází k automatickému vkládání nových článků do sekce Nově přidané články. Nové články se kontrolují každou hodinu.

A proč je server udělaný právě takto a ne jinak? Právě díky hlasování dochází k jisté filtraci článků a tak pak není problém články odebírat například pomocí RSS čtečky a aniž byste byli zavaleni kupou nových článků, tak vám neuteče žádná důležitá informace.