iPhone softwarový výběr: 20 týden

Jaké zajímavé softwarové novinky nebo aktualizované verze známých aplikací určených výhradně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone nebo multimediální přehrávač iPod touch přinesl minulý týden? Vybral jsem pro vás ty, které by vás – jak doufám – mohly zaujmout.

Yetisports 1

V softwarových přehledech se většinou hrám vyhýbám, tentokrát však neodolám – objevil jsem totiž aplikaci Yetisports. Určitě ji budete také znát: Yeti  mnoha zajímavých hříčkách soutěží s tučňákem o co nejdelší hod zmíněným opeřencem do výšky, dálky nebo do vody. Další klasika již dosáhla i na iPhone.

yetisports

iPhone OS 2.2 / komerční aplikace (cena 2,99 Eur)

AirPhones

Opravdu zajímavá aplikace, která dokáže váš iPhone nebo iPod Touch přeměnit na bezdrátová sluchátka. Opravdu: na svůj stolní počítač nainstalujete serverovou aplikaci, která pak veškerý zvukový výstup počítače přesměruje přes Wi-Fi do vašeho iPhonu.

airphone

iPhone OS 2.0 / komerční aplikace (cena 4,99 dolarů)

FlipTime

Přiznejte se, že vás také v dětství fascinovaly informační panely na nádražích: přesýpající se písmenka zkrátka byla neuvěřitelnou podívanou. A teď si představte, že stejně budou vypadat i hodiny na vašem iPhonu. Váně. Tak na co ještě čekáte?

fliptime

iPhone OS 2.2.1 / komerční aplikace (cena 0,99 dolarů)

Anonymous Web Browser with Blackout and Capture +

Jste paranoidní a bojíte se, že po vás jdou? Pak proč byste nepoužili webový prohlížeč, který vůbec nezachovává žádné informace o vašem pobytu na webových stránkách, neukládá historii.

anonymous1 anonymous2

iPhone OS 2.0 / freeware

Speedtest X

Často si říkáte, že je ten internet nějaký pomalý? Tak si jeho rychlost změřte, ať máte proti svému poskytovali patřičné důkazy. Nabízí totiž také archivaci naměřených výsledků.

speedtest1 speedtest2

iPhone OS 2.2.1 / freeware

Megaphone Free

Jako blbůstku týdne jsem si nechal aplikaci Megaphone. Stačí jen iPhone připojit k reprosoustavě a okamžitě z něj máte praktický příruční mikrofon.

megaphone

iPhone OS 2.2 / freeware

6 komentářů: „iPhone softwarový výběr: 20 týden

  • avatar
    01. 06. 2009 (07:09)
    Trvalý odkaz

    a jak iphone pripojim k tz reprosoustave?

  • avatar
    01. 06. 2009 (08:09)
    Trvalý odkaz

    a jak iphone pripojim k tz reprosoustave?

  • avatar
    20. 08. 2009 (12:32)
    Trvalý odkaz

    Testoval jste tu Megaphone aplikaci? Zda se, ze absolutne nefunguje. I dle ohlasu v USA appStore (vetsina hodnoceni je jedna hvezdicka) aplikace vubec nefunguje.

  • avatar
    20. 08. 2009 (13:32)
    Trvalý odkaz

    Testoval jste tu Megaphone aplikaci? Zda se, ze absolutne nefunguje. I dle ohlasu v USA appStore (vetsina hodnoceni je jedna hvezdicka) aplikace vubec nefunguje.

Komentáře nejsou povoleny.