iPhone softwarový výběr: 13 týden

Jaké zajímavé softwarové novinky nebo aktualizované verze známých aplikací určených výhradně pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone nebo multimediální přehrávač iPod touch přinesl minulý týden? Vybral jsem pro vás ty, které by vás – jak doufám – mohly zaujmout.

Cropulator

Malá aplikace, kterou rychle a elegantně oříznete libovolný obrázek nebo fotografii tak, aby její kompozice byla dokonalá. Obrázky umí také rotovat, zvětšovat a nabízí ořez také automatický.

cropulator01 cropulator02

iPhone OS 2.2 / komerční aplikace (cena 0,79 Eur)

Vlingo

Chybí vám v iPhone možnost hlasového ovládání? Pak potřebujete aplikaci Vlingo – Voice App. Umožní vám hlasem vytáčet kontakty z adresáře, vyhledávat na Googlu nebo Yahoo i procházet mapami.

vlingo vlingo2

iPhone OS 2.0 / zdarma

Topple

Divoká hříčka, která má nejblíže asi k tetrisu. Neposedné tvary plné křivých hran musíte otáčet a jinak ovládat prostřednictvím dotyků prstů. Zaručuji vám, že vaše prsty rozhodně zahálet nebudou.

topple topple2

iPhone OS 2.2.1 / zdarma

MotionX GPS Lite

Aplikace určená především pro novější iPhone 3G. Dokáže nahradit běžnou turistickou satelitní navigaci při jízdách na kole i toulání se po památkách. Díky akcelerometru dokáže držet směr i v případě dočasné ztráty GPS signálu a nově má i k dispozici mapové podklady

motionx

iPhone OS X 2.2 / zdarma

Air Cam Live Video

Skvělé pro zabezpečení: pokud máte doma vlastní webovou kameru, můžete její obraz sledovat přímo na iPhonu odkudkoli, tedy nejen přes Wi-Fi síť. Snadno tak můžete ze světa zkontrolovat dění ve vaší kanceláři nebo domácnosti.

aircam

iPhone OS 2.2 / komerční aplikace (cena 5,99 Eur)

SmackTalk!

Závěrem roztomilá blbůstka: řekněte svému iPhonu cokoli a roztomilý křeček po vás vše zopakuje pištivým kreččím hláskem. Zkrátka must-have aplikace!

smacktalk

iPhone OS 2.2.1 / komerční aplikace (cena 1,59 Eur)

4 komentáře: „iPhone softwarový výběr: 13 týden

Komentáře nejsou povoleny.