Aktualizováno: Chcete SuperApple na tričku již na sobotním srazu? (nebo později)

tshirt_wwwNa první letošní Apple Sraz Brno 2009 připravil Micker pro organizační tým speciální trička s logem SuperApple.cz. Mnoha z vás se trička líbila a zajímali jste se o jejich dostupnosti. Tudíž máte je tady!

Trika by měla být k dispozici ve třech velikostech – XL, XXL a L (doplněno: v nabídce jsou i velikosti S a M) za konečnou cenu 229 korun. Aby měly objednávky trochu nějaký řád, spustili jsme pro tyto situace přidružený webový obchůdek. Najdete jej na adrese superapple.webnode.cz a jeho hlavním cílem je nabídnou čtenářům možnost podpořit magazín SuperApple.cz také jinak, než jen prostým peněžním darem.

Samostatnou sekci s tričky najdete přímo zde.

Ale zpět k tričkům: průběh objednávky je stejný, jako kdekoli jinde. Trička nedržíme skladem, tudíž po vaší objednávce budou vyráběny – počítejte tedy s dobou expedice přibližně týden. Zaslání je možné Českou poštou, po domluvě je možné se pro něj zastavit také v Brně a vzít si jej osobně. Platit můžete prostřednictvím PayPal (ten slouží také pro platby platebními kartami), převodem na účet, hotově při převzetí nebo i dobírkou (když už to musí být :)).

Ale zpět k sobotnímu Apple srazu: pokud chcete mít tričko již na sobotním Apple srazu v Brně U Koudelků, pokusíme se to s Mickerem zařídit. Tedy samozřejmě za splnění určitých podmínek. Pokud máte zájem o toto, zvolte při objednávce možnost Osobní odběr (II. AppleSraz) – v tomto případě ale musíte počítat s platbou předem prostřednictvím PayPal (ten můžete použít také pro platbu platební kartou) nebo na účet (podrobnosti dohodneme individuálně emailem). Upozornění: pro využití této možnosti je třeba triko objednat nejpozději čtvrtečního večera 8. října (musíme stihnout do soboty nechat trika vyrobit)!

Je to rychlovka, tedy neváhejte a objednávejte. Ale pokud na sraz nejdete, počkejte klidně do příštího týdne a dejte nám vydechnout. Nebojte, stále budou :)

A abych předešel dotazům, vysvětlím rovnou, proč v případě sobotního srazu trváme na platbě předem: bohužel máme zkušenosti, že se vždy našel určitý počet lidí, kteří si věc objednali, poté však nedorazili a nám tím přidělali pouze práci. Nejsme primárně webový obchod a tyto aktivity poskytujeme jen jako takový bonus navíc. A abyste neřekli: při platbě převodem z účtu vám budeme věřit a vystačíme si s potvrzením z on-line bankovnictví vaší banky, že platba odešla. Tyto podrobnosti s vámi dořeší po provedení objednávky má žena Jitka prostřednictvím emailu.

15 komentářů: „Aktualizováno: Chcete SuperApple na tričku již na sobotním srazu? (nebo později)

Komentáře nejsou povoleny.