Bude novinkou roku 2009 iPhone Nano? Doplněno o nové informace!

Aktualizováno! Vypadá to, že známe překvapení, které si Apple připravuje na letošní Macworld. Vinou neopatrnosti prodejce obalů pro mobilní telefony vyšlo na jevo, že v plánu je představení zmenšené verze chytrého mobilu iPhone s označením iPhone Nano.

iphonenano_skin_01

iPhone nano vypadá jako zmenšená verze současného modelu 3G, je však téměř stejně široký. Stejná zůstala ovládací tlačítka i jejich rozvržení. Podle obrázků pouzder ze stránek webového obchodu XSKN se objevily také první rendery zobrazující vzhled samotného telefonu:

170245-nano

Otázkou zůstává, nakolik se těmto informacím dá věřit. Vzhledem k tomu, že vzhled současného iPhonu 3G i iPodu Nano čtvrté generace ještě před jeho představením stejným způsobem „provalil“ také XSKN, bychom mohli těmto zprávám věřit. A také si chystat peněženky. Jaká bude podle vás cena této novinky?

Bude na Macworldu 2009 představen iPhone Nano

  • Ne (64%, 25 Votes)
  • Ano (36%, 14 Votes)

Celkem hlasovalo: 39

Nahrávání ... Nahrávání ...

Doplněno 31. 12. 2008: Objevil se druhý významný výrobce pouzder, který nový iPhone Nano potvrdil. Společnost Vaja oznámila, že představí novou generaci kožených pouzder, včetně pouzdra pro iPhone Nano, na veletrhu CES konajícím se počátkem roku 2009 v Las Vegas.

170049-vaja

iphonenano_skin_02 iphonenano_skin_03

iphonenano_skin_04 iphonenano_skin_05

3 komentáře: „Bude novinkou roku 2009 iPhone Nano? Doplněno o nové informace!

Komentáře nejsou povoleny.