FlexiBee: účetní systém ovládaný z iPhonu

Nový účetní a ekonomický systém FlexiBee od společnosti WinStrom nabízí svým uživatelům zcela volný přístup k firemnímu účetnictví téměř odkudkoliv. Díky vzdálenému přístupu je nyní možné například ovládat účetnictví své firmy na dálku pomocí speciální aplikace pro iPhone.

Stranou však nezůstal ani Nexus One (s operačním systémem Android od společnosti Google), ani další telefony s datovými tarify.

Volnost pohybu a přístup k datům odkudkoliv je trendem současné doby, stejně jako mobilní technologie typu iPhone a Android. Propojením těchto trendů s propracovaným a osvědčeným účetním a ekonomickým systémem vznikla novinka FlexiBee. Nemělo by vás tedy do budoucna překvapit, pokud si váš partner na obchodní schůzce v kavárně na iPhonu zkontroluje, zda jste proplatili jeho faktury, nebo naopak přímo od kavárenského stolku zašle do svého účetního systému příkaz k úhradě za vaše služby.

FlexiBee je navíc první multiplatformní účetní a ekonomický systém, který tak vychází vstříc i zastáncům alternativ k operačnímu systému Windows. Pracuje na operačních systémech Windows, Linux i Mac OS X a nabízí vzdálený přístup pro iPhone a Android.

Účetní a ekonomický systém FlexiBee uvedla na trh společnost WinStrom. Jeho podrobnou recenzi připravujeme.

2 komentáře: „FlexiBee: účetní systém ovládaný z iPhonu

Komentáře nejsou povoleny.