Apple event patrně už 31. března. Vydání nástupce iPhone SE o pár dní později

S velmi zajímavou zprávou přišel německý server zaměřený na dění okolo Applu. Podle jeho informací se brzy dočkáme keynote a uvedení nástupce iPhone SE.

Zpráva pochází z německého serveru iPhone-Ticker a podrobně hovoří o plánech Applu na jaro. První keynote se dočkáme už 31. března. Uvedení nástupce iPhone SE pak bude následovat pár dní poté, tedy 3. dubna.

Kuo: AirTags, iPady Pro, Bezdrátová nabíječka

Apple v minulosti uspořádal už několik březnových akcí. Například 25. března minulého roku odhalil své služby jako News+, Apple Card a Apple Arcade. V roce 2018 byla stejná událost zaměřená na školství a nové základní iPady.

Pokud se opravdu naplní dané zvěsti a iPhone 9 / SE 2 bude dostupný 3. dubna, můžeme souběžně očekávat také vydání operačního systému iOS 13.4. Tato verze konečně přináší sdílení složek na iCloudu, nové memoji a novinky v CarPlay.

Kuo: AirTags, iPady Pro, Bezdrátová nabíječka

Známý analytik Ming-Chi Kuo rovněž očekává keynote v březnovém termínu. Přesné datum zatím ale neodhalil. On sám předpokládá mimo nástupce iPhone SE také odhalení lokalizačních štítků AirTags nebo druhý pokus o bezdrátovou nabíjecí podložku. Hodně se mluví také o omlazení iPadů Pro.

Informace německého serveru je však nutné brát s rezervou, jelikož zatím nemá historicky prokázanou úspěšnost.

9to5Mac