Gameloft vypustil do App Store hru N.O.V.A 3

Vývojářské studio Gameloft, zabývající se tvorbou her nejen pro iOS platformu, včera vypustil do amerického App Store (český by měl v brzké době následovat) dlouho očekávaný titul N.O.V.A 3. Jde o sci-fi střílečku, která má přinést novou dimenzi požitku z hraní.

[HTML1]

Mnohé servery mluví hlavně o úžasném grafickém zpracování, které jistě nelze popřít. Dokonce se někteří nebojí srovnávat grafiku s konzolemi XboX 360 a PlayStation 3. Za redakci se od těchto výkřiků ale distancujeme.

Dynamické osvětlení, stíny, „filmová“ hloubka detailů, zlepšená fyzika dělají hru jednou z kandidátů na nejlépe vypadající iOS titul. Hnacím motorem je velmi upravený Unreal Engine, stejně jako u Infinity Blade. Kromě dlouhých deseti singleplayerových misí pak tvoří zajímavý doplněk multiplayer až pro 12 hráčů na 6 různých mapách. Tvůrci slibují mnoho nepřátel a zabraní, ale také vozidla.

Jak na tom bude hra s hratelností a zda ji nezastínilo grafické pozlátko, zjistíme až při oficiálním uvedení do českého App Store. Zřejmě se však bude na co těšit.