Rendery třetí generace bezdrátových sluchátek AirPods. Design se blíží modelu Pro

Na internetu kolují renderované obrázky, které odhalují design třetí generace oblíbených bezdrátových sluchátek AirPods. Nová verze se nápadně podobá dražší variantě s přídomkem Pro.

Rendery původně nasdílel server Gizmochina, který tvrdí, že pochází přímo z dodavatelských řetězců. Tento argument obvykle využívají všechny „zaručené“ úniky. Tentokrát se ale sešly informace z více zdrojů včetně těch spolehlivých, jakým je například server Bloomberg.

Nová generace AirPods sdílí hodně prvků s AirPods Pro. Tvar sluchátek je podobný, jsou menší a měly by rovněž místo gest nabídnout tlakové ovládání. Krabička by měla mít o něco kompaktnější roměry. Na druhou stranu na rozdíl od varianty „Pro“ nebudou obyčejné AirPods podporovat aktivní potlačení hluku nebo prostorový zvuk.

Rendery nakonec přesdílel také twitterový účet @Duanrui1205, který má za sebou velmi úspěšnou řádku odhalených informací. Zdá se tedy, že by obrázky mohly být skutečně pravé. Dost možná se to brzy dozvíme na jarní Apple Keynote, která by mohla být už 23. března.

Rendery třetí generace bezdrátových sluchátek AirPods. Design se blíží modelu Pro