Apple prodlužuje zkušební dobu své videostreamovací služby Apple TV+ o 3 měsíce. Musíte však splnit podmínky

Apple se rozhodl prodloužit zkušební období své nové videostreamovací služby Apple TV+. Ta byla spuštěna před rokem a mnozí ji dostali zdarma ke svému zařízení. 

Apple před rokem spustil svou videostreamovací službu Apple TV+. Ta se zaměřuje hlavně na originální obsah z produkce Applu, případně společnost nakupuje exkluzivní práva pro filmy jako je drama Greyhound. 

Službu dostali všichni majitelé nových Apple zařízení zdarma na rok. Nyní Apple tuto promo akci prodlužuje, a to až o 3 měsíce navíc v závislosti na tom, kdy jste službu aktivovali.

Apple prodlužuje zkušební dobu své videostreamovací služby Apple TV+ o 3 měsíce. Musíte však splnit podmínky

Ti, kteří aktivovali rok Apple TV+ zdarma po 31. lednu 2020 nemají nárok, jelikož prodloužení bude maximálně do 1. února 2021. Ostatní, kteří aktivaci stihli dříve se mohou těšit až na 3 plné měsíce v závislosti na tom, jak rychle službu aktivovali. Společným termínem pro ukončení je vždy onoho prvního února příštího roku. 

Platící zákazníci mají rovněž nárok na tuto akci. Apple je odmění formou kreditu, který budou moci využít v rámci iTunes Store na libovolné produkty, tedy například hudbu nebo filmy. 

Apple se k prodloužení akce nijak nevyjádřil, takže o důvodech je možné pouze spekulovat. 

MacRumors