Bloomberg potvrzuje březnovou keynote. Omlazených iPadů Pro se teď ale nedočkáme

S blížícím se březnem postupně vydávají různí analytici a média své předpovědi. Informace jsou často různé, a proto je zajímavé zaměřit se na jejich průnik.

Zpravodajové serveru Bloomberg uvedli, že dle jejich interních zdrojů Apple skutečně plánuje keynote ke konci března. Rovněž se domnívají, že bude představen nástupce iPhone SE, ale už si nejsou tak jistí dubnovým termínem uvedení. Čínské továrny totiž stále nejsou plně v provozu z důvodu epidemie koronaviru.

Bloomberg potvrzuje březnovou keynote. Omlazených iPadů Pro se teď ale nedočkáme

Naopak Bloomberg vůbec neočekává uvedení omlazeného iPadu Pro. Dle informací serveru se dočkáme iPhone 9 / SE 2, ale nový iPad Pro s 3D kamerami ani lokalizační štítky AirTags nepřijdou.

Tyto informace nerozporují analýzy známého Ming-Chi Kua, který zatím přesné termíny pro ostatní produkty neodhalil. Každopádně letos jsou opravdu očekávány jak iPad Pro s 3D kamerami, tak lokalizační štítky AirTags nebo bezdrátová nabíječka.

A co MacBooky Pro / Air?

Očekává se také aktualizace MacBooků Pro 13“ a MacBooků Air 13“. Tyto modely by měly dostat novou klávesnici, kterou už loni ukázal 16“ MacBook Pro.

S blížícím se předpokládaným termínem keynote, tedy 31. března, budou různé úniky patrně sílit. Jako vždy je k nim potřeba přistupovat se zdravou dávkou skepse, ač se poslední roky ukazuje, že bývají poměrně přesné.

MacRumors