SuperApple Magazín 5/2019: Lukáš Fronk, aktuální MacBooky, bezpečnost dat i škola s iPadem

Páté číslo časopisu SuperApple Magazín v roce 2019 otevírá své stránky velkým rozhovorem s Lukášem Fronkem, designerem, který svou náklonnost k Apple produktům zvěstuje svými povedenými videi na YouTube. Nejde však o jediný rozhovor tohoto čísla, vyzpovídali jsme také Jana Kučeříka. Ptali jsem se především na to, jaký byl letošní ročník Letní školy s iPadem.

Velké téma jsme věnovali datovým úložištím. Poradíme vám, pro jaké se rozhodnout, jaká zvolit a čím se jednotlivé druhy lepší. Téma poté pokračuje radami a tipy pro ochranu a zabazpečení vašich dat.

Jestli vám přijdou aktuální modely počítačů od Applu příliš drahé, možná jste přemýšleli o jejich nákupu z druhé ruky. Přinášíme vám nejen zkušenost s tímto typem pořízení, ale také jeho výhody a nevýhody včetně rad, nač si dát při takovém nákupu dobrý pozor.

Z novinek si posvítíme podrobněji na nové MacBooky Air a Pro, zamyslíme se nad tím, proč z nabídky zmizel dvanáctipalcový MacBook Air s Retina displejem a nakolik můžeme v brzké době očekávat jeho znovuzrození se zcela novým srdcem. Mimo toho také zapomínáme ani na recenze zajímavých produktů, aplikací a her.

A nejen to, všech dvaadevadesát stran časopisu je plných zajímavého a původního obsahu, témat a textů, které jinde nenajdete.

Kde najdete tištěný časopis
Kde najdete elektronický časopis