SuperApple Magazín 3/2019: Apple svět podle Petra Máry, nové iPady i EKG na Apple Watch 4

Třetí číslo časopisu SuperApple Magazín v roce 2019 přináší jako hlavní téma podrobného průvodce, jak vdechnout nový život starším Macům. Dozvíte se, jaká rizika nastávají při používání starších počítačů a jak se jim vyvarovat. Dozvíte se, jak nainstalovat nejnovější verze operačního systému macOS i na počítače, které již sám Apple hodil přes palubu i přesto, že jsou stále dostatečně výkonné pro běžnou domácí nebo kancelářskou práci.

V hlavních testech se tentokrát sešlo hodně nových produktů. Podrobně jsme proklepli jak nový iPad Air, tak i jeho menšího brášku, iPad mini. Podrobně si rozebereme také novou verzi bezdrátových sluchátek Apple AirPods 2 a v sekci dlouhodobých zkušenostech vám řekneme, jaké jsou naše dojmy z iPhonu XR po půl roce pravidelného používání. Povedl se tento telefon, nebo byste se mu měli raději vyhnout? Nezapomínáme ani na počítače, ze kterých jsem proklepli nové modely stolních iMaců.

V sekci nazvané Komunita najdete výhradně původní články zamýšlející se nad aktuálními tématy. Dozvíte se, proč v Applu odpískali projekt univerzální bezdrátové nabíječky AirPower, jaká je budoucnost herních služeb i jak ovlivní nová služba Apple TV+ svět televizní a filmové zábavy.

Velkou ctí pro nás byla možnost pohovořit s Petrem Márou o Applu a o jeho vnímání celého jablečného světa. Dozvíte se také, jak je na tom Petr s elektromobilitou a proč si pořídil svůj nový elektromobil značky Tesla.

Mimo herních recenzí, testů aplikací a tradiční rozsáhlé fotografické přílohy vám také poradíme, jak aktivovat, nastavit a používat funkce EKG na hodinkách Apple Watch 4 i přesto, že ji Apple v Česku prozatím blokuje. A nejen to, všech dvaadevadesát stran časopisu je plných zajímavého a původního obsahu, témat a textů, které jinde nenajdete.

Kde najdete tištěný časopis
Kde najdete elektronický časopis

Tip: Chcete si časopis předplatit? Pak se jděte podívat sem.